Reparatør til tablet maskinværksted

Vi søger en dygtig reparatør til vores tablet maskinværksted på vores fabrik i Frederikssund. Værkstedet servicerer vores tabletmaskiner og er med til at sikre at vores produktion kører optimalt og stabilt. Du bliver en del af et team hvor både sikkerhed, samarbejde og høj faglighed er en naturlig del af jobbet. Du får spændende udfordringer i et godt og inspirerende arbejdsmiljø med muligheden for hver dag, at sætte dit præg på både dit eget job og standarden for hvordan opgaverne skal løses nu og i fremtiden.

Tablet værkstedet er en del af Mekanisk afdeling. Vi er syv medarbejdere med forskellige baggrunde, primært maskinarbejdere og mekanikere. Vi tager os af reparation, udvikling og vedligehold af tabletmaskiner så vores procesanlæg kører optimalt, med mest mulig oppetid. 

Stillingen er en dagholdsstilling med vagtordning ca. hver 5. uge. Du træder først ind i vagtordningen, efter den fornødne oplæring.

Jobbet

 • reparation og vedligehold af produktionens tabletmaskiner
 • renovering og forbedringer på tabletmaskiner
 • kontakt med produktionerne om løsning af opgaver/forbedringer/drift på tabletmaskiner 
 • forefaldende opgaver på værkstederne
 • indrapportering af data i vedligeholdessystem – SAP PM

Du er

 • sikkerhedsmindet i.f.h.t. egen person, kollegaer og opgaver der udføres af afdelingen.
 • resultatsøgende, har overblik og kan samarbejde bredt
 • selvstændig og har tro på egne evner
 • stabil, omgængelig og har et godt humør
 • en robust personlighed og med en god fysik
 • lærevillig, nytænkende, idérig og serviceminded 
 • systematisk, omhyggelig og har kvalitets- og ordenssans.

Kvalifikationer
Du har formodentlig en uddannelse som maskinarbejder, værktøjsmager, finmekaniker eller mekaniker. Du er vant til at bruge IT i din hverdag. Af kvalitets- og sikkerhedsmæssige årsager er det vigtigt, at du taler og skriver dansk. Det vil være en fordel hvis du også kan engelsk.

Yderligere oplysninger
Vil du høre mere om jobbet som reparatør af tabletmaskiner, er du velkommen til at kontakte leder af tabletværkstedet, Lars Møller 5339 3313

Hvis du gerne vil være en del af et team af dygtige og dynamiske kolleger i en uformel organisation, så send din ansøgning vedlagt relevante eksamensbeviser og eventuelle referencer senest den 19. september 2021. Det er en fordel at sende ansøgningen så hurtigt som muligt, da vi vil indkalde til samtaler løbende. Vi skal modtage din ansøgning elektronisk via vores hjemmeside www.topsoe.com.

Haldor Topsøe er en verdensleder inden for katalysatorer, teknologi og services til raffinaderier og kemisk industri. Topsøes vision er at vi i 2024 er den globale leder inden for teknologier til at reducere CO2-udledning. Ved at perfektionere kemi for en bedre verden, hjælper vi vores kunder til at få succes i omstillingen til fornybar energi. Topsøe har hovedkvarter i Danmark og servicerer kunder over hele verden. I 2020 omsatte vi for ca. 6,2 mia. kroner, og vi har omkring 2.100 ansatte. 
På fabrikken i Frederikssund producerer ca. 550 medarbejdere katalysatorer 24 timer i døgnet alle ugens dage.
www.topsoe.com