Operatør

Vil du være med til at skabe fremtidens energiløsninger? 

 Haldor Topsøe er en international virksomhed med hovedkontor i Danmark men hovedparten af vores specialiserede katalysatorer og produkter bliver solgt til industrielle anlæg og fabrikker over hele verden. 

I dag er den største globale udfordring klimaændringer og i Haldor Topsøe kombinerer vi vores unikke kompetencer indenfor kemi med det, som verden så akut har brug for: nemlig at reducere kulstofemissionerne. I årtier har vi hjulpet med at løse nogle af verdens hårdeste udfordringer. Vores ammoniakløsninger understøtter gødningsproduktion, til at brødføde en voksende befolkning. Når luftforurening truer miljøet og folkesundheden, hjælper vores teknologier med at reducere svovl og andre forurenende stoffer fra fossile brændstofemissioner til miljøsikre niveauer. 

Vores vision er at blive anerkendt som en globale leder indenfor teknologier til reduktion af CO2-emissioner inden 2024. Allerede i dag giver vi kemikalie- og brændstofproducenter markedsledende løsninger til verdens mest energieffektive produktion. Disse løsninger forbliver relevante, samtidig med at vores nyere teknologier kan fremskynde en ansvarlig overgang til vedvarende energikilder.

Hvis du har lyst til at være med på vores rejse, tilbyder vi en stilling som operatør til vores Solid Oxide Pilot Production, hvor vi producerer brændselsceller og stakke til højtemperatur elektrolyseteknologi. Højtemperatur elektrolyse er en af de teknologier, der kan bruges til at producere bæredygtigt brændstof og kemikalier via Power-to-X og Haldor Topsøe har udviklet nogle af de mest innovative løsninger indenfor brændselsceller og elektrolyseteknologi siden begyndelsen af år 2000.

Du tilbydes en fuldtidsstilling med gode arbejdsforhold og fleksibel arbejdstid, hvor samarbejde og godt humør altid prioriteres højt.

Jobbet

 • forskellige opgaver i forbindelse med produktionen af elektrolyseceller
 • kvalitetskontrol af diverse mellemprodukter
 • kvalitetskontrol af råvarer


Du 

 • har stor lyst til at lære og blive udfordret
 • er ansvarsbevidst og initiativrig
 • er fleksibel og arbejder selvstændigt
 • er god til at kommunikere og samarbejde med dine kollegaer
 • er grundig og sætter en ære i at levere resultater af høj kvalitet til den aftalte tid
 • arbejder selvstændigt og tager ansvar for dine opgaver
 • kan forbedre og dokumentere best practice af dine arbejdsgange 
 • bidrager aktivt til problemløsning og forbedringer

Kvalifikationer

Vi forventer, at du:

 • har erfaring med maskinbetjening og produktbearbejdning
 • taler og læser dansk
 • gerne har erfaring fra et produktionsmiljø, men det er ikke et krav 
 • er rutineret bruger af Office-pakken
 • det vil være en fordel, hvis du også forstår engelsk


Yderligere oplysninger
Hvis du vil være en del af et team af dygtige kollegaer i en uformel organisation, så send en ansøgning vedlagt relevante eksamensbeviser og eventuelle referencer hurtigst muligt, da vi løbende behandler ansøgningerne.
 

Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte R&D Senior Manager Merete Hermann på telefon: +45 2275 4157 eller mehh@topsoe.com.

Ansøgningsfrist
15. november 2021

Send gerne din ansøgning hurtigst muligt, da vi løbende holder samtaler.

Topsøes vision er at vi i 2024 er den globale leder inden for teknologier til at reducere CO2-udledninger. Som en verdensleder inden for elektrolyse, katalysatorer og teknologi er vi dybt involveret i at udvikle løsninger til sektorer som stål, cement, kemikalier, shipping og luftfart, hvor det er særligt udfordrende at sænke CO2-udledningen. Vores løsninger producerer fremtidens vigtigste energibærere, brændsler og kemikalier som grøn brint, grøn ammoniak og eMetanol. Vores fundament er Topsøes markedsledende og energibesparende teknologier til at producere kemikalier og brændsler. Topsøe har hovedkvarter i Danmark og betjener kunder over hele verden. I 2020 omsatte vi for ca. 6,2 mia. kroner, og vi har omkring 2.200 ansatte. www.topsoe.com