Skip to content

AVAILABLE JOBS

On the list below you will find current available positions on our different locations. 

We do not accept unsolicited applications. If you do not find a job matching your profile, we encourage you to visit again.

Stay in touch

Sign up for email updates about new job posts:

Manager til vores Estate Planning & Projects

Topsoe A/S søger en Manager til at varetage byggeprojekter på vores hovedkontor i Lyngby.

Topsoe A/S er en international virksomhed hvor vi kombinerer vores unikke kompetencer indenfor kemi med det, som verden så akut har brug for, nemlig teknologier der hjælper med at reducere CO2-udledningen - vores vision er at blive en globalt anerkendt leder indenfor dette område. Vores energieffektive teknologier spiller allerede en betydningsfuld rolle for samfundet, hvor de blandt andet medvirker til renere luft og vedvarende energi. 

Vores hovedkontor ligger i Lyngby, men størstedelen af vores højt specialiserede katalysatorer og teknologier sælges til kunder i hele verden. 


Om afdelingen

Estate Planning & Projects har ansvaret for større og mere komplekse byggeprojekter i Lyngby. Vi er en del af Facility Management og består af pt. 4 projektledere.
Projekterne omfatter ombygninger, konvertering af arealer og istandsættelser både i forhold til bygninger og laboratorier. Vi sikrer, at projekterne udføres i henhold til kundens behov med fokus på Topsoes strategi og optimale vilkår for virksomhedens udvikling samtidig med at sikkerhed, miljø og arbejdsmiljø sikres. 

Du bliver ansvarlig for vores team af projektledere og vil samtidig have en portefølje af projekter, du selv driver. Vi forventer derfor, at du har stor faglig viden om projekter, der kan være teknisk og procesmæssigt komplekse med inddragelse af eksterne rådgivere og ingeniører såvel som interne brugere og tekniske eksperter. Det vil være en fordel, hvis du har en god, bred, teknisk forståelse og driftsmæssig erfaring. Kendskab til AB18-systemet er en fordel. Ligeledes er arbejdsmiljø, sikkerhed og miljøforhold vigtige at have kendskab til. Derudover forventer vi, at du har fokus på at dit team har alle de nødvendige kompetencer og støtte til at levere på deres projekter.

Hvis du er i besiddelse af gode projektlederegenskaber forankret i en byggeteknisk baggrund og kan samle projektdeltagere på tværs af fagskel og funktioner, er du måske vores nye kollega. Det er vigtigt, at du er nysgerrig, forstår kundernes behov og kan tilbyde den mest hensigtsmæssige løsning samt sikre en optimal og fremtidssikret udnyttelse af vores bygninger og tekniske anlæg.

Jobbet

 • optimere og strukturere vores processer for byggeprojekter
 • medvirke til at forstærke rammen for afdelingens arbejde
 • prioritere projekter i samarbejde med vores interne kunder 
 • koordinere ressourcer i forhold til både afdelingen og projekterne
 • sikre fremdrift i projekterne og at de aftalte deadlines overholdes 
 • stakeholder management – både internt og eksternt
 • teamleder og coach for øvrige projektledere i afdelingen
 • gennemføre projekter som projektleder
 • sikre at du har de rigtige kompetencer i teamet
 • støtte Topsoes grønne rejse – også i vores byggeprojekter

Du

 • har ledelses erfaring og ved hvordan du leder og udvikler dine medarbejdere
 • har gode coaching-egenskaber
 • har en innovativ og undersøgende tilgang
 • er fleksibel og har let ved at justere, rette til og finde nye løsninger på kort tid
 • udviser passion og engagement
 • er proaktiv og har flair for at gribe rettidigt ind
 • har erfaring med komplekse processer og organisationer
 • har fokus på samarbejde og skaber gode og tætte relationer til samarbejdspartnere, kunder og kollegaer

Kvalifikationer
Du er uddannet bygningsingeniør eller bygningskonstruktør med stor byggeteknisk forståelse. 
Vi forventer du har stor projektleder erfaring indenfor komplekse projekter, gerne laboratorie projekter og gerne indenfor samme type af industri som Topsoe mht. kompleksitet, regulering etc.

Du har ligeledes flere års erfaring med at lede et team og du behersker både dansk engelsk i skrift og tale.

Yderligere oplysninger 
Har du lyst til at være en del af et vores fantastiske teams og arbejde i et ambitiøst og dynamisk arbejdsmiljø, så send din ansøgning og dit CV, sammen med en kopi af dine eksamensbeviser. Du bedes venligst uploade din ansøgning via vores hjemmeside www.topsoe.com.

Vi holder løbende samtaler, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt.

Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Head of Facility Management Tine Florin: +45 24914090.
 

Ansøgningsfrist
14. august 2022

Topsøe er global leder inden for udvikling af grønne energiløsninger og er stærkt engageret i at udvikle løsninger til dekarbonisering af de sektorer, der har svært ved at reducere emissionerne, herunder stål, cement, kemikalier, skibsfart og luftfart. Topsøes løsninger producerer essentielle vedvarende energibærere, brændstoffer og fremtidens kemikalier, såsom grøn brint, grøn ammoniak, eMethanol og eFuels. Virksomheden har hovedkontor i Danmark og betjener kunder over hele kloden. I 2021 var vores omsætning ca. 6,2 milliarder kroner med 2.100 ansatte. www.topsoe.com

Application deadline
Aug 14, 2022

Share job post