Skip to content

AVAILABLE JOBS

On the list below you will find current available positions on our different locations. 

We do not accept unsolicited applications. If you do not find a job matching your profile, we encourage you to visit again.

Stay in touch

Sign up for email updates about new job posts:

Vi søger en dygtig og erfaren tekniker til vores teknikerteam i Clean Air R&D

Hvis du vil være med til at drive en grønnere fremtid tilbyder vi dig spændende udfordringer og muligheden for at udvikle dig både fagligt og personligt.


Topsoe er en international virksomhed i rivende udvikling. Vi er netop i gang med en vigtig transformation mod en grøn agenda, med en ambitiøs vision om at blive globalt anerkendt som førende inden for reduktion af CO2 udledning. Vores hovedkontor ligger i Danmark, men vores katalysatorer og teknologier bliver solgt i hele verden 

I Clean Air R&D arbejder vi med udvikling af katalysator og teknologiske løsninger til røggas rensning fra større anlæg som kraftværker, raffinaderier, og den kemiske industri. Vores katalysatorer omdanner de forurenede stoffer i kundernes røggas så de trygt kan udlede det til atmosfæren, uden at beskadige miljøet. Til dagligt arbejder vi med udvikling af katalysatorer og processer ved at udføre pilottests, som involverer kemiske enhedsoperationer. Du vil få ansvaret for at drive og udvikle disse pilottests som en del af et team af teknikere. Du forventes også at udføre røggas målinger på større anlæg for kunder.  

Jobbet
Der er mangeartede opgaver forbundet med at udfylde rollen som erfaren tekniker og det omfatter blandt andet:

 • arbejde selvstændigt og tage ansvar for et eller flere pilot-testanlæg
 • forberede og køre pilottests og er ansvarlig for ”testens” dagligdag
 • rapportering af resultater både i regneark og databaser
 • vedligeholde og optimere procesudstyr på pilotanlæg 
 • udover ansvaret for din egen unit, er du med i et mindre team med et fælles ansvar for at sikre den mest optimale drift i jeres område 
 • samarbejde, videndeling og sparring med ingeniører og andre teknikere
 • blive knyttet til forskellige ansvarsområder hvor du løbende bliver inddraget og tager ansvar for nye opgaver, f.eks. målekampagner på større anlæg for kunder

Du

 • har sikkerhed i fokus, når du løser dine opgaver
 • er omstillingsparat og klar til at løse udfordringer
 • viser initiativ og skaber handling omkring dig
 • vil gerne samarbejde og være i kontakt med andre mennesker dagligt
 • er fagligt engageret og nysgerrig med et godt energiskabende drive
 • arbejder selvstændigt og tager ansvar for dine arbejdsopgaver
 • interesserer dig for anvendt kemi og hvordan det håndteres i tekniske processer
 • har mod på at rejse ud til større anlæg og begå dig i det miljø

Kvalifikationer 
Du er uddannet procesteknolog, kemotekniker, maskinmester eller lignende og har enten erfaring med procesanlæg eller enhedsoperationer - gerne inden for udviklingsarbejde og forsøgsopstillinger.

Du har en god teknisk indsigt i procesanlæg og har praktisk flair for at ”finde nålen i høstakken”.

Det er essentielt, at du hurtigt er i stand til at oparbejde ny viden samt at du konstruktivt og kreativt anvender procesteknik og kemi til at skabe gode resultater.

Yderligere oplysninger 
Har du lyst til at være en del af Clean Air med sjove, dygtige og engagerede kolleger, hvor du samtidigt bliver en del af et ambitiøst og dynamiske arbejdsmiljø, så send din ansøgning hurtigst muligt, da vi løbende holder samtaler. 

Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte R&D Manager Thomas Klint Torp; +45 42992925

Ansøgningsfrist
15. august 2022
 

Topsoe er global leder inden for udvikling af grønne energiløsninger og er stærkt engageret i at udvikle løsninger til dekarbonisering af de sektorer, der har svært ved at reducere emissionerne, herunder stål, cement, kemikalier, skibsfart og luftfart. Topsøes løsninger producerer essentielle vedvarende energibærere, brændstoffer og fremtidens kemikalier, såsom grøn brint, grøn ammoniak, eMethanol og eFuels. Virksomheden har hovedkontor i Danmark og betjener kunder over hele kloden. I 2021 var vores omsætning ca. 6,2 milliarder kroner med 2.100 ansatte. www.topsoe.com

Application deadline
Aug 15, 2022

Share job post