Skip to content

AVAILABLE JOBS

On the list below you will find current available positions on our different locations. 

We do not accept unsolicited applications. If you do not find a job matching your profile, we encourage you to visit again.

Stay in touch

Sign up for email updates about new job posts:

Tekniker til Biobased Chemicals hos Topsoe A/S - 15 måneders barselsvikariat

Vi søger en motiveret og fagligt dygtig kollega, der vil være med til at føre en helt ny, grøn teknologi ud på markedet.


I Biobased Chemicals arbejder vi med udvikling af nye processer til fremstilling af bio-baserede kemikalier bl.a. ved katalytisk konvertering af kulhydrater, som vi arbejder med at oprense til rene produkter. Vi arbejder i et dynamisk R&D-miljø hvor opgaverne spænder bredt fra validering af nye ideer, til videreudvikling af processer som vi har arbejdet på i mange år og nu tester i stor skala. Vi arbejder også på forskellige udviklingsstadier, hvilket stiller krav til dine evner til at løse både planlagte og uforudsete udfordringer samt evnen til omstilling til de nye opgaver, der opstår, når prioriteringer ændres.


Dine arbejdsopgaver vil primært ligge inden for drift og udvikling af vores oprensningsprocesser med fokus på destillations- og inddampning i både laboratorie- og pilotskala. Udviklingsarbejdet foregår i tæt samarbejde med den ansvarlige ingeniør men med fokus på selvstændighed i løsning af opgaverne.


Der er mangeartede opgaver forbundet med at udfylde rollen som tekniker i projektet. Det forventes, at du er klar på at løse udfordringer og opgaver af forskellig karakter og har en ”hands-on” tilgang til opgaverne. Du vil få rig mulighed for at tage ansvar, bidrage med teknisk viden og til selvstændigt at planlægge og udføre dit arbejde.


På Topsoe arbejder vi projektorienteret, hvor alle bidrager til at skabe resultater og et godt arbejdsmiljø værdsættes. Samarbejde, åbenhed og evnen til vidensdeling er derfor særdeles vigtig. 


Formelt vil du blive en del af afdelingen Catalyst Preparation og indgå i en gruppe med 12 teknikere og laboranter, som alle arbejder på forskellige projekter.


Jobbet

 • planlægge, udføre og rapportere forsøg 
 • bidrage til vores videreudvikling af oprensningsprocesser
 • fremstilling af prøver til internt og eksternt brug
 • vedligehold og optimering af udstyr og processer
 • planlægge og udføre tests som projektdeltager

Du

 • har erfaring med praktisk arbejde i laboratorieskala, gerne også fra større procesanlæg
 • har god teknisk indsigt og har praktisk flair for at ”finde nålen i høstakken”
 • udviser engagement og tager initiativ
 • arbejder selvstændigt og tager ansvar for dine egne arbejdsopgaver
 • er fagligt engageret og nysgerrig - har et godt energiskabende drive
 • nyder at arbejde med nye, uprøvede koncepter og ideer hvor løsningen hverken er kendt eller givet
 • er en teamplayer og har lyst til at samarbejde med gode kolleger i et dynamisk team

Kvalifikationer 
Du er uddannet procesteknolog, professionsbachelor i procesteknik, kemotekniker eller lignende med interesse og gerne erfaring fra udviklingsarbejde og forsøgsopstillinger. 


Du føler dig hjemme i et laboratorie og holder af praktisk forsøgsarbejde. Du forstår engelsk i skrift og tale. 


Yderligere oplysninger
Hvis du kan se dig selv som en del af vores team og kan genkende dig i ønskerne til vores nye kollega ovenfor, så ser vi frem til din ansøgning vedlagt relevante eksamensbeviser og eventuelle referencer via vores hjemmeside www.topsoe.com. Send din ansøgning snarest, da vi løbende inviterer til samtaler.

Vi hilser ansøgninger fra både nyuddannede og mere erfarne kandidater velkomne.


Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte R&D Manager Søren Tolborg +45 4191 8364 (imellem 9 og 15) / sort@topsoe.com.


Ansøgningsfrist
5. oktober 2022


Topsoe er global leder inden for udvikling af grønne energiløsninger og er stærkt engageret i at udvikle løsninger til dekarbonisering af de sektorer, der har svært ved at reducere emissionerne, herunder stål, cement, kemikalier, skibsfart og luftfart. Topsøes løsninger producerer essentielle vedvarende energibærere, brændstoffer og fremtidens kemikalier, såsom grøn brint, grøn ammoniak, eMethanol og eFuels. Virksomheden har hovedkontor i Danmark og betjener kunder over hele kloden. I 2021 var vores omsætning ca. 6,2 milliarder kroner med 2.100 ansatte. www.topsoe.com.
 

Application deadline
Oct 5, 2022

Share job post