Skip to content

AVAILABLE JOBS

On the list below you will find current available positions on our different locations. 

We do not accept unsolicited applications. If you do not find a job matching your profile, we encourage you to visit again.

Stay in touch

Sign up for email updates about new job posts:

Laboratorietekniker med elektrikerbaggrund til Topsoe Power-to-X

Om os
Hos Topsoe bidrager vi til den grønne omstilling ved at levere teknologi, katalysatorer og services til mange forskellige sektorer. Det er en rejse, vi begyndte på i 1940, da vores grundlægger Dr. Haldor Topsøe skabte en virksomhed, der satte spørgsmålstegn ved mulighedernes grænser og inspirerede andre til at tænke udover det konventionelle og længere end til i morgen. I dag er vi et fællesskab af over 2.000 problemløsere, der arbejder sammen om at finde svarene på verdens største udfordringer. Så uanset om din ekspertise er inden for teknik, drift eller bredere forretningsroller, er vi alle forenet af et ønske om at løse udfordringer.


Vi har hovedkontor i Danmark og har kontorer og aktiviteter globalt. Få mere at vide på topsoe.com.


Den person, vi leder efter
Vi har en ambitiøs vision om at blive anerkendt som en globale leder indenfor teknologier til reduktion af CO2-emissioner og vores nye Power-to-X organisation er Topsoes strategiske fyrtårn for at opnå vores vision.


Vi søger en tekniker til vores udviklingslaboratorium, som er en del af R&D-afdelingen i vores Power-to-X organisation. Afdelingen består af en god blanding af teknikere og ingeniører, der drifter, bygger og udvikler testfaciliteter i både laboratorie- og bench-skala.


Du vil få det daglige ansvar for at drifte og modificere en række af vores opstillinger. Du bliver en aktiv del af de projektgrupper, der driver vores R&D-projekter og vil sammen med dine kolleger drifte testcenterets tekniske installationer så optimalt som muligt.


Du vil i tæt samarbejde med vores udviklingsingeniører, specialister og afdelingens øvrige teknikere:

 • i det daglige arbejde, understøtte både drifts- og udviklingsopgaver
 • designe, konstruere, vedligeholde og dokumentere skræddersyet testudstyr med fokus på test af ydelsesevnen af vores SOEC-teknologi med et særligt fokus på at bidrage med din viden inden for el-teknik
 • koordinere opgaver med både interne og eksterne håndværkere
 • sikre, at opstillingerne drifter stabilt og med den nødvendige kvalitet.

Det, du vil bringe

 • Du har en elektriker-baggrund med en overbygning som fx proceteknolog, kemotekniker eller lignende. Udover at el er en af vores fødekilder til brint-produktionen, designer og fortråder vi også en del af vores opstillinger selv. Ligesom vi forbereder laboratoriet til nye opstillinger og faciliteter
 • Du har muligvis erfaring med CTS-platformen Niagara og kan give input hertil
 • Du er i stand til at bidrage aktivt til problemløsning og forbedringer af vores skræddersyede opstillinger
 • Du arbejder selvstændigt, men tager et fælles ansvar for at drifte hele testcenteret
 • Du trives i et udviklingsmiljø og i en organisation i kraftig vækst
 • Du bidrager til et uformelt arbejdsmiljø hvor godt kollegaskab og høj faglighed værdsættes
 • Vi forventer du taler og læser både dansk og engelsk.


Hvorfor arbejde hos os?
Du bliver en del af vores Performance Testing gruppe. Vi er i dag 12 teknikere og ingeniører, der udvikler og drifter forsøgsopstillinger i tæt samarbejde med vores udviklingsprojekter. Vi arbejder hårdt, for vi har travlt. Men tonen er god, humøret er højt og arbejdsmiljøet uformelt.

Sådan kan du ansøge
Kontakt venligst Senior Manager Joakim S. Johansen på telefon +45 2875 7026 eller e-mail JJOH@topsoe.com, hvis du vil vide mere om stillingen.


Vi vil løbende afholde samtaler.


Hvis du gerne vil være en del af et team af dygtige og professionelle kolleger i en uformel organisation, skal du sende din ansøgning og CV og vedlægge en kopi af dine referencer via vores hjemmeside www.topsoe.com.


Ansøgningsfrist
16. juni, 2023.
 

Application deadline
Jun 16, 2023

Share job post