Skip to content

AVAILABLE JOBS

On the list below you will find current available positions on our different locations. 

We do not accept unsolicited applications. If you do not find a job matching your profile, we encourage you to visit again.

Stay in touch

Sign up for email updates about new job posts:

Operatører til rullende skiftehold i Frederikssund

Om os

Hos Topsoe bidrager vi til den grønne omstilling ved at levere teknologi, katalysatorer og services til mange forskellige sektorer. Det er en rejse, vi begyndte på i 1940, da vores grundlægger Dr. Haldor Topsøe skabte en virksomhed, der satte spørgsmålstegn ved mulighedernes grænser og inspirerede andre til at tænke udover det konventionelle og længere end til i morgen. I dag er vi et fællesskab af over 2.000 problemløsere, der arbejder sammen om at finde svarene på verdens største udfordringer. Så uanset om din ekspertise er inden for teknik, drift eller bredere forretningsroller, er vi alle forenet af et ønske om at løse udfordringer.

Vi har hovedkontor i Danmark og har kontorer og aktiviteter globalt. Få mere at vide på topsoe.com.

Vil du have et godt og stabilt job, hvor du arbejder med forskellige maskiner og overvåger processer i vores produktion? 

”Vi er et rigtig godt team med kolleger fra mange forskellige lande, men fælles for os er, at vi holder en produktion kørende med et unikt produkt,” fortæller supervisor Thomas Søager.

Katalysatorerne hjælper virksomheder rundt omkring i verden med bl.a. at sænke miljøbelastninger. Når en kemisk proces sker over en katalysator, sker processen meget hurtigere, og der bruges væsentligt mindre energi.

Som operatør deltager du i produktionen ved at: 

  • omstille maskiner og udføre mindre vedligehold samt overvåge produktionsprocesserne
  • udskifte udstyr 
  • sikre et sundt og sikkert arbejdsmiljø 
  • bidrage aktivt til løbende forbedringer af produktionen og arbejdsmiljøet

Produktion kører hele døgnet med rullende skiftehold. Du bliver tilknyttet et hold, der består af en teamleder, holdassistenter og 5-10 driftsoperatører.

”Vi producerer et meget vigtigt produkt, men vi skal nok lære dig godt og sikkert op, og der er arbejdsbeskrivelser, som gør det nemt for dig.”– Thomas 

Dine nye arbejdstider 
Vi arbejder 35 timer om ugen med primært 8-timers vagter på hverdage og 12 timers vagter i weekender. 

”Det passer perfekt for mig med rullende skiftehold. Jeg skulle lige vænne mig til det, men nu er det super fedt at arbejde meget i en periode og så have 4 eller 5 dage fri,” fortæller operatør Seyit

Masser af god og dårlig humor og 550 kolleger fra forskellige lande 
”Vi har det rigtig godt med hinanden. Vi er meget forskellige og fra vidt forskellige kulturer, men fælles for os er, at vi samarbejder og har det sjovt. Og så er det fedt med gratis fitnessordning og god kantineordning, der er åben døgnet rundt.” – Thomas

I løbet af året er der mulighed for at deltage i mange forskellige sociale arrangementer såsom fiske- og jagtklubber, go-kart og meget andet. 

Vi kan helt sikkert bruge dig 
Det er selvfølgelig en fordel, hvis du har erfaring fra et lignende job som industrioperatør, procesoperatør eller tilsvarende, men vi hører også meget gerne fra dig, hvis du kan se dig selv i et praktisk job, og du har en god fysik, da du står op og går meget af arbejdstiden.
 

  • det er en klar fordel, at du er bekendt med skiftehold, så du ved, hvad det indebærer, og du har baglandet i orden, så du kan arbejde uden for normale arbejdstider
  • det er en fordel, hvis du har truckcertifikat
  • det er vigtigt, at du forstår dansk i både tale og skrift af kvalitets- og sikkerhedsmæssige årsager

Er du interesseret? 
Du er velkommen til at kontakte Kristine Askjær +45 2646 7600 tidsrummet 8-14, hvis du vil vide mere om jobbet.

Hvis du gerne vil være en del af vores produktionsteam, så send din ansøgning vedlagt relevante eksamensbeviser og eventuelle referencer senest den  16. april 2023. Det er en fordel at sende ansøgningen så hurtigt som muligt, da vi vil indkalde til samtaler løbende. Vi skal modtage din ansøgning elektronisk via vores hjemmeside www.topsoe.com.

Vi glæder os til at høre fra dig. 

Application deadline
Apr 16, 2023

Share job post