Skip to content

AVAILABLE JOBS

On the list below you will find current available positions on our different locations. 

We do not accept unsolicited applications. If you do not find a job matching your profile, we encourage you to visit again.

Stay in touch

Sign up for email updates about new job posts:

Processupporter med et systematisk mindset

Om os 
Hos Topsoe bidrager vi til den grønne omstilling ved at levere teknologi, katalysatorer og services til mange forskellige sektorer. Det er en rejse, vi begyndte på i 1940, da vores grundlægger Dr. Haldor Topsøe skabte en virksomhed, der satte spørgsmålstegn ved mulighedernes grænser og inspirerede andre til at tænke udover det konventionelle og længere end til i morgen. I dag er vi et fællesskab af over 2.000 problemløsere, der arbejder sammen om at finde svarene på verdens største udfordringer. Så uanset om din ekspertise er inden for teknik, drift eller bredere forretningsroller, er vi alle forenet af et ønske om at løse udfordringer. Vi har hovedkontor i Danmark og har kontorer og aktiviteter globalt. Få mere at vide på topsoe.com

Vi søger en processupporter, med flair og interesse for IT. Som processupporter i produktionen, vil du få muligheden for at blive en del af vores dygtige og dedikerede processupportteam.  
På fabrikken i Frederikssund, produceres der katalysatorer som verden over bliver brugt til fremstilling af blandt andet metanol, brint og svovlsyre. Du vil kunne se frem til en spændende og afvekslende hverdag, med mulighed for at præge afdelingens strategi og daglige arbejde. Med din positive og løsningsorienterede indstilling, vil du sammen med dine kollegaer i processupport, få ansvaret for at vores produktionsanlæg og arbejdsgange optimeres, med henblik på driftsstabilitet og kapacitetsudvikling. 

En stor del af din rolle vil fremstå som system support. Vi forstiller os derfor du brænder for IT og har en struktureret tilgang til dine arbejdsopgaver. Du vil få rig mulighed for at optimerer og udvikle på systemer og arbejdsgange, hvor du vil få friheden til at lade dine innovative og kreative løsninger blomstre. 

Dine arbejdsområder vil inkludere:

 • Løbende opfølgning på den daglige drift og produktionsforberedelse 
 • Udbedring af daglige udfordringer i produktionen 
 • Gennemgang af ordre, heriblandt registrering af drift tider og vare forbrug 
 • Diverse opgaver i forbindelse med månedsafslutninger og rapportering
 • Indsamle produktionsdata til at optimere driften
 • Sikre at vores dokumentation for produktionsudstyr, samt arbejdsgange er ”In compliance”
 • Medansvar for opfølgning og vedligeholdelse af arbejdsgange og IT-systemer

Din profil:
Vi ser gerne at du har en interesse for systemer, samt opfølgning og vedligehold af dem. At du har en systematisk tilgang og får noget fra hånden når målet er klart. Et godt øje for tal og har let ved at sætte dig ind i nye arbejdsgange, samt viser interesse for at implementerer dem. Det falder dig naturligt at være nytænkende, og du har interesse i at udvikle dig fagligt og personligt. Du evner at prioritere, er omstillingsparat og kan lide at arbejde både selvstændigt og i teams.   

Det er klart en fordel hvis du:

 • Har erfaring med SAP
 • Har gode færdigheder inde for Excel
 • Har kendskab eller erfaring med produktionsmiljøet 
 • Behersker både dansk og engelsk i skrift og tale 
 • Har en ”Sense of urgency” 
 • Har kendskab til DSC-systemer

Vi kan tilbyde:
Et udfordrende job i en global, dynamisk og innovativ virksomhed. Dygtige, sjove og kreative kollegaer, som arbejder tæt sammen for at løse dagens udfordringer. Frihed under ansvar, højt humør og et uformelt arbejdsmiljø.

Vil du hører mere om jobbet som processupporter, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Lars Kaasgaard på tlf. 2249 6666.

Vi skal modtage din ansøgning med evt. vedlagte eksamensbeviser og referencer, elektronisk via vores hjemmeside www.topsoe.com.

Ansøgningsfristen er den 5. juni 2023.

Vi vil løbende indkalde til samtaler og afslutter rekrutteringsprocessen når den rette kandidat er fundet.

Vi glæder os til at høre fra dig. 
 

Application deadline
Jun 5, 2023

Share job post