Skip to content

AVAILABLE JOBS

On the list below you will find current available positions on our different locations. 

We do not accept unsolicited applications. If you do not find a job matching your profile, we encourage you to visit again.

Stay in touch

Sign up for email updates about new job posts:

Automation Manager

Er du klar til at være en del af Topsoes CO2-reduktionsmission?
Kunne du tænke dig at være med fra starten i vores helt nye fabrik i Herning og være en del af et dynamisk team der starter produktionen op – så læs videre her

 

Automation manager til SOEC (Solid Oxide Electrolysis Cell) Fabrikken i Herning


Om os
Hos Topsoe bidrager vi til den grønne omstilling ved at levere teknologi, katalysatorer og services til mange forskellige sektorer. Det er en rejse, vi begyndte på i 1940, da vores grundlægger Dr. Haldor Topsøe skabte en virksomhed, der satte spørgsmålstegn ved mulighedernes grænser og inspirerede andre til at tænke udover det konventionelle og længere end til i morgen. I dag er vi et fællesskab af over 2.800 problemløsere, der arbejder sammen om at finde svarene på verdens største udfordringer. Så uanset om din ekspertise er inden for teknik, drift eller bredere forretningsroller, er vi alle forenet af et ønske om at løse udfordringer.


Topsoes Power-to-X-enhed er et strategisk fyrtårn på vores vej til at være den førende leverandør af teknologier til reduktion af CO2-emissioner. Vi søger nu en Automation manager til at være ansvarlig for al automationen på vores højt automatiseret fabrik i Herning.  Vores SOEC-elektrolyseteknologi vil gennem sin uovertrufne energieffektivitet spille en væsentlig rolle i den grønne elektrificering af den kemiske industri og raffinaderiindustrien. 


Vi har hovedkontor i Danmark, og har kontorer og aktiviteter globalt. Få mere at vide på topsoe.com, Topsoe A/S SOEC Fabrik Herning & Topsoe Herning | Facebook.

 

Den person, vi leder efter
Vi søger en passioneret og visionær Automation Manager med en solid baggrund inden for automatisering og projektledelse. Du skal være en inspirerende leder med evnen til at motivere og guide et team på ca. 6 personer mod et fælles mål. Din erfaring med at løse problemer og din evne til at opbygge og vedligeholde relationer vil være afgørende for succes i denne rolle. Vi søger en god kandidat, der er dedikeret til vores mission om at føre an i CO2-reduktionsteknologier og forme fremtiden for grøn industri. På vores fabrik, hvor automatiseringsgraden er ekstremt høj, og hvor automationsafdelingen har en afgørende indflydelse på fabrikkens succes, vil din rolle være central i at sikre vores teknologiske overlegenhed og globale indflydelse.


Det, du vil bringe
Som vores nye Automation Manager vil du bringe en unik blanding af teknisk ekspertise, strategisk tænkning og ledelsesmæssige færdigheder. Din passion for at drive innovation og forbedre processer vil være afgørende for at opnå vores mål om at være førende inden for grøn teknologi. Med din evne til at navigere i komplekse udfordringer og skabe en kultur med kontinuerlig forbedring vil du være med til at forme vores succes på vores topmoderne fabrik i Herning, hvor automatisering er nøglen til vores enestående produktionspræstationer og banebrydende teknologiske løsninger.

 

Hvorfor arbejde hos os?
Vi har brug for dig! - Topsoe er på en mission for at redde planeten – ved at blive verdens førende inden for CO2-reduktionsteknologier. Du vil få en meget vigtig rolle i at få vores produktion til at blive en succes. Du kan være med til at gøre en forskel og blive udfordret og udviklet personligt og fagligt.

 

Sådan kan du ansøge
Er du klar til denne udfordring og til at bidrage til vores mission, vil vi gerne høre fra dig. Kontakt Teknisk chef Anders Vinther, telefon +45 5197 9928 e-mail ANVT@topsoe.com hvis du vil vide mere om stillingen.


Hvis du gerne vil være en del af et team af dygtige og professionelle kolleger i en uformel organisation, skal du sende din ansøgning og CV på dansk eller engelsk og vedlægge en kopi af dine referencer via vores hjemmeside www.topsoe.com. Vi behandler ansøgningerne løbende.
 

Application deadline
Mar 7, 2024

Share job post