Skip to content

AVAILABLE JOBS

On the list below you will find current available positions on our different locations. 

We do not accept unsolicited applications. If you do not find a job matching your profile, we encourage you to visit again.

Stay in touch

Sign up for email updates about new job posts:

Supervisor til mekanisk vedligeholdelse hos Topsoe, Frederikssund

Om os 
Hos Topsoe bidrager vi til den grønne omstilling ved at levere teknologi, katalysatorer og services til mange forskellige sektorer. Det er en rejse, vi begyndte på i 1940, da vores grundlægger Dr. Haldor Topsøe skabte en virksomhed, der satte spørgsmålstegn ved mulighedernes grænser og inspirerede andre til at tænke udover det konventionelle og længere end til i morgen. I dag er vi et fællesskab af over 2.800 problemløsere, der arbejder sammen om at finde svarene på verdens største udfordringer. Så uanset om din ekspertise er inden for teknik, drift eller bredere forretningsroller, er vi alle forenet af et ønske om at løse udfordringer. 


Vi har hovedkontor i Danmark og har kontorer og aktiviteter globalt. Få mere at vide på topsoe.com.


Den person, vi leder efter
Har du lyst til at indgå i et team, hvor både sikkerhed, samarbejde og høj faglighed er en naturlig del af jobbet? Du får spændende udfordringer med mulighed for faglig og personlig udvikling. Derudover bliver du en del af et godt og inspirerende arbejdsmiljø, hvor du får friheden, muligheden og ansvaret for hver dag at sætte dit præg på både dit eget job og standarden for, hvordan vedligeholdelsesopgaver skal løses nu og i fremtiden.


Du vil blive en del af lederteamet i vores centrale vedligeholdsafdeling bestående af 8 andre supervisors, der har til opgave at holde vores produktionsenheder klar til altid at kunne producere optimalt. Du vil have den daglige ledelse over et af 6 teams af reparatører, og have ansvaret for, at de høje krav til levering og stabilitet af vores produktionsudstyr overholdes. Du vil være ansvarlig for at drive den systematiske fejlfinding på evt. udfordringer der opstår i hverdagen, i tæt samarbejde med dine kollegaer, både i produktionen og i vedligeholdsorganisationen.


Jobbet

 • Daglig ledelse af 5-6 reparatører
 • Drive systematisk problemløsning
 • Sikre overholdelse af vedligeholdsplaner og eftersyn
 • Deltage i projekter
 • Være bindeleddet mellem produktion og vedligehold

 

Det, du vil bringe
Som vores ideelle kandidat sætter du altid sikkerheden først. Det er en naturlig del af din arbejdsgang at sikre, at alle opgaver udføres i overensstemmelse med gældende sikkerhedsstandarder. Din høje arbejdsmoral og engagement i at levere arbejde af høj kvalitet er noget, der virkelig kendetegner dig.

 

 

 • Du tænker altid sikkerhed først og planlægger arbejdet med det i tankerne 
 • Du er god til at løse problemer på en praktisk måde 
 • Du har ledelseserfaring
 • Du er vedholdende, beslutsom, og ikke bange for en udfordring 
 • Du kan lide en blanding af daglige rutiner og ad hoc-opgaver 
 • Du er serviceminded og fleksibel

 

Kvalifikationer
Du er uddannet inden for et teknisk område enten som håndværker eller f.eks. Maskinmester gerne med erfaring inden for vedligehold i en produktionsvirksomhed. Du er god til dansk i skrift og tale og har kendskab til IT på brugerniveau gerne med SAP. Kendskab til engelsk vil være en fordel. Du har en solid erfaring som personaleleder og er systematisk og struktureret i din tilgang til opgaver samt empatisk i din tilgang til medarbejdere og andre interessenter. 


Hvorfor arbejde hos os?
Hos os bliver du en del af et team, der sørger for, at vores udstyr altid er i topform, og produktionen kører på højtryk. Vi har en uformel tone, højt til loftet og vægter det sociale højt i hverdagen. Du får frihed under ansvar, og vi stoler på, at du kan håndtere dine opgaver selvstændigt. Samtidig får du mulighed for at arbejde med avancerede maskiner og udvikle dine færdigheder både som leder og menneske. 


Så hvis du vil være en del af et sted, der holder produktionen kørende og værdsætter et godt arbejdsmiljø, så er vi stedet for dig!

 

Sådan kan du ansøge
Er du klar til at tage ansvar og gøre en forskel? Så ser vi frem til at modtage din ansøgning. Kontakt venligst Senior Maintenance Manager Jan Kjær Birch på 2875 7010 hvis du vil vide mere om stillingen.

 

Hvis du gerne vil være en del af et team af dygtige og professionelle kolleger i en uformel organisation, skal du sende din ansøgning og CV på dansk/engelsk og vedlægge en kopi af dine referencer via vores hjemmeside www.topsoe.com
 

Application deadline
Apr 24, 2024

Share job post