Skip to content

AVAILABLE JOBS

On the list below you will find current available positions on our different locations. 

We do not accept unsolicited applications. If you do not find a job matching your profile, we encourage you to visit again.

Stay in touch

Sign up for email updates about new job posts:

Laborant til QC-laboratorium

 

Er du klar til at være en del af Topsoes CO2-reduktionsmission? 

Kunne du tænke dig at være med fra starten i vores helt nye fabrik i Herning og være en del af et dynamisk team der starter produktion og laboratorium op – så læs videre her 

 

Laborant til QC-laboratorium ved Topsoes SOEC (Solid Oxide Electrolysis Cell) Fabrik i Herning.

 

Om os 

Hos Topsoe bidrager vi til den grønne omstilling ved at levere teknologi, katalysatorer og services til mange forskellige sektorer. Det er en rejse, vi begyndte på i 1940, da vores grundlægger Dr. Haldor Topsøe skabte en virksomhed, der satte spørgsmålstegn ved mulighedernes grænser og inspirerede andre til at tænke udover det konventionelle og længere end til i morgen. I dag er vi et fællesskab af over 2.500 problemløsere, der arbejder sammen om at finde svarene på verdens største udfordringer. Så uanset om din ekspertise er inden for teknik, drift eller bredere forretningsroller, er vi alle forenet af et ønske om at løse udfordringer.  

Vi har hovedkontor i Danmark, og har kontorer og aktiviteter globalt. Få mere at vide på topsoe.com,  Topsoe A/S SOEC Fabrik Herning, www.Topsoe.com/Herning & Topsoe Herning | Facebook. 

 

Topsoes Power-to-X-enhed er et strategisk fyrtårn på vores vej til at være den førende leverandør af teknologier til reduktion af CO2-emissioner. I Herning skal Topsoe producere elektrolyseceller, der kan omdanne grøn energi til grønt brændstof og vi søger dig, som har lyst til at indgå i såvel opstart af QC-laboratoriet somr at indgå i driften af det efterfølgende QC drift laboratorium.  

 

Den person, vi leder efter 

Er uddannet  laborant, bioanalytiker eller har en lignende laboratorie uddannelse og mindst 5 års erfaring fra et QC-laboratorium. 

 

Fabrikken er i byggefasen, og du får derfor  mulighed for at være med til at klargøre laboratoriet under de allerede definerede rammer. Du skal bla. være med til at flytte analysemetoder fra vores R&D center i Lyngby til det nye laboratorium i Herning. Derudover  bliver  du involveret i  validering af metoder, planlægning af arbejdsflow og arbejdsrutiner, skrive instruktioner og meget mere.  

 

Inden produktionen opstartes vil dit fokus vil være: 

 • din ansættelse vil være 37 timer ugentligt på almindelig dag tid (mandag – fredag) med mulighed for flextid
 • oplæring af analyser i Frederikssund og Lyngby (du skal forvente 2 arbejdsuger i både Frederikssund og i Lyngby). Herefter vil du komme til at rejse enkelte ture til Lyngby i de følgende måneder. Fokus er at få arbejdspladsen i Herning etableret og undgå unødvendige ture til Lyngby
 • indkøb af forbrugsvarer, glasudstyr og indretning af laboratoriet med fokus på fremtidens QC arbejdsflow 
 • opbygning af laboratorielager og system til genbestilling af forbrugsvarer
 • implementere 5S standarder
 • skrive instruktioner til analysemetoder i samarbejde med analysekemiker. 

 

Efter opstart af produktionen vil du overgå til skiftehold med 24/7 drift. Vi forventer at ansætte 10 laboranter som skal dække nat og weekender på skift med en overvægt af dagvagter. 

 

Det, du vil bringe 

Du motiveres af at være en del af rejsen, at bygge fabrikken. Du kan arbejde i en implementerings fase med mange ubekendte. Samtidig trives du med at etablere struktur og orden. Du er selvstændig og kan arbejde under pres samt træffe beslutninger hurtigt. Samtidig er du god kommunikator og sørger for at informere relevante kollegaer om dine beslutninger. 

 

Det er en fordel, hvis du har erfaring indenfor følgende områder:  

 • sikkerhed og kvalitet som første prioritet – Zero Harm Culture
 • mindst 5 års erfaring fra et kemisk QC-laboratorium
 • vedligehold og validering af laboratorieudstyr
 • prøvetagning og kvalitetskontrol
 • arbejde efter instruktioner og dokumenterer processer
 • lean og 5S
 • arbejde efter KPI’er (Key Performenes Indicators)
 • er vant til at arbejde med SAP-QM 
 • erfaren bruger af MS-Office
 • snakker/skriver dansk og engelsk. 

 

Hvorfor arbejde hos os? 
Vi har brug for dig! - Topsoe er på en mission for at redde planeten – ved at blive verdens førende inden for CO2-reduktionsteknologier. Topsoe-teknologier har potentialet til at gøre en enorm indflydelse fra batterimaterialer over vedvarende diesel og bæredygtigt flybrændstof til grøn brint og grøn ammoniak. Du kan være med til at gøre en forskel og blive udfordret og udviklet personligt og fagligt. 

 
Sådan kan du ansøge 

Er du klar til denne udfordringer og at bidrage til vores mission, vil vi gerne hører fra dig. Kontakt QC lead , Casper Stoubæk Andersen, telefon +45 2646 2311 e-mail CPSA@topsoe.com hvis du vil vide mere om stillingen.  

 

Du bedes sende din ansøgning og CV på dansk eller engelsk og vedlægge en kopi af eventuelle referencer via vores hjemmeside www.topsoe.com. Vi l indkalder løbende til samtaler. Forventet opstart er  1. august 2024.  

Application deadline
Jun 20, 2024

Share job post