Skip to content

AVAILABLE JOBS

On the list below you will find current available positions on our different locations. 

We do not accept unsolicited applications. If you do not find a job matching your profile, we encourage you to visit again.

Stay in touch

Sign up for email updates about new job posts:

Tekniker til Power-to-X Testcenter

Om os
Hos Topsoe bidrager vi til den grønne omstilling ved at levere teknologi, katalysatorer og services til mange forskellige sektorer. Det er en rejse, vi begyndte på i 1940, da vores grundlægger Dr. Haldor Topsøe skabte en virksomhed, der satte spørgsmålstegn ved mulighedernes grænser og inspirerede andre til at tænke udover det konventionelle og længere end til i morgen. I dag er vi et fællesskab af over 2.800 problemløsere, der arbejder sammen om at finde svarene på verdens største udfordringer. Så uanset om din ekspertise er inden for teknik, drift eller bredere forretningsroller, er vi alle forenet af et ønske om at løse udfordringer.


Vi har hovedkontor i Danmark og har kontorer og aktiviteter globalt. Få mere at vide på topsoe.com.


Den person, vi leder efter
Vi søger en tekniker til vores udviklingslaboratorium i Kgs. Lyngby, som er en del af R&D-afdelingen i vores Power-to-X organisation. Afdelingen består af en god blanding af teknikere og ingeniører, der drifter, bygger og udvikler testfaciliteter i både laboratorie- og bench-skala.


Du har interesse for at arbejde i et R&D miljø, hvor du hjælper med at udvikle værktøjer og metoder til at udføre forskellige test, og du får ansvaret for at betjene og tilpasse flere af vores opstillinger. Du bliver en del af de projektgrupper, der gennemfører vores R&D-projekter, og vil sammen med dine kolleger sikre, at testcentrets tekniske installationer fungerer så godt som muligt for at ramme den kvalitet og pålidelighed vi tilstræber.


Din primære opgave vil være at teste og karakterisere elektrolyseceller (SOEC). Du er formentlig procesteknolog eller håndværker og har erfaring med at bruge hænderne til finere arbejde. Vores opstillinger betjenes ved hjælp af PC’er, og det forventes at du har almindelig brugererfaring.


Vi har en afslappet og uformel kultur, men vi har også meget at se til og kan ofte omlægge vores planer. Det er afgørende at du kan trives godt i sådan et miljø.  
 
Det, du vil bringe
Vi taler ofte dansk i hverdagen, men koncernsproget er engelsk. Det er derfor vigtigt at du behersker begge sprog.


Vi forestiller os, at du har:

  • Baggrund som procesteknolog, kemotekniker, elektriker, automationstekniker, industritekniker guldsmed eller lignende. 
  • Kendskab til generel drift og vedligehold af forsøgsopstillinger i laboratorie eller benchskala.
  • Erfaring med at drifte gas-baserede og tryksatte opstillinger
  • En opsøgende tilgang til arbejdet hvor du bidrager aktivt til problemløsning og forbedringer.  
  • Lyst til at arbejde i et travlt udviklingsmiljø med skiftende opgaver og prioriteringer.
  • Erfaring med IT og med at bruge laboratorieudstyr og software.


Hvorfor arbejde hos os?
I 2025 åbner Topsoe verdens første industrielle SOEC-fabrik i Herning. Fabrikken kan levere elektrolyse celler med en årlig kapacitet på 500MW. Du får derfor en enestående mulighed for at blive en del af organisationen netop som vi går på markedet og dit arbejde vil bidrage konkret til den grønne omstilling.


I afdelingen Performance Testing, vil du sammen med 13 laboratorie teknikere og ingeniører arbejde med at gennemføre test på vores opstillinger. Vi har frie rammer i et uformelt miljø, hvor fagligheden vægtes højt.

 

Sådan kan du ansøge
Kontakt venligst Magnus Elborough, telefon +45 5189 4973, email: mael@topsoe.dk hvis du vil vide mere om stillingen.


Hvis du gerne vil være en del af et team af dygtige og professionelle kolleger i en uformel organisation, skal du sende din ansøgning og CV på dansk eller engelsk og vedlægge en kopi af dine referencer via vores hjemmeside www.topsoe.com.
 

Application deadline
Jun 20, 2024

Share job post