Maskiningeniør til Green Hydrogen projekt

 

Hos Haldor Topsøe har vi en ambitiøs grøn strategi om at blive global leder inden for teknologier til reduktion af CO2-udledning. Til at understøtte den mission har vi brug for en dygtig maskiningeniør, der vil være med til at designe og opføre vores kommende produktionsanlæg inden for SOEC, så kunderne efterfølgende kan producere grøn brint.  

 

I Production Plant Engineering er vi 30 engagerede og energiske medarbejdere. Vi arbejder på projekter med stort fokus på både Haldor Topsøes Power-to-X aktiviteter samt understøtning af produktionen af verdens bedste katalysatorer. 

 

Vores produktionsanlæg er fysisk placeret på eksisterende sites i Frederikssund og Houston samt eventuelle globale samarbejdspartnere. Der vil være en vekselvirkning mellem design, planlægning og praktisk udførsel.


Du vil blive en del af et eller flere projektteams, hvor du i samarbejde med andre ingeniører gennemfører projekter under ledelse af en projektleder. I jobbet skal du bl.a. designe mekaniske løsninger i samarbejde med flere udstyrsleverandører samt være styrende ”on-site” under montage og indkøring. Det er en fordel at have erfaring med processer inden for fx varmebehandling og/eller internt transportudstyr. 


Jobbet

 • mekanisk design, 3D M-CAD Autodesk Inventor, Plant3D, Navisworks
 • specificering af krav til udstyr m.m.
 • teknisk kontraktforhandling ved indkøb
 • risikovurdering og anlægsdokumentation
 • montage herunder supervision af eksterne håndværkere
 • test, implementering og idriftsætning samt overlevering til driften

 

Du

 • har min. 8 års erfaring fra tilsvarende stillinger
 • prioriterer sikkerhed
 • er fagligt dygtig
 • har drive, overblik og vil gerne tage ansvar for dine opgaver
 • har gode samarbejdsevner og er hjælpsom i forhold til alle niveauer i organisationen
 • er fleksibel og pragmatisk, men vedholdende om at nå i mål
 • arbejder selvstændigt og effektivt

 

Kvalifikationer
Du er uddannet maskiningeniør eller lignende. Det er ligeledes en fordel, hvis du har erfaring fra montagefase af procesudstyr samt er vant til at arbejde standardiseret og bidrage til fortsat udvikling af virksomhedens standarder. Du er desuden flydende i både dansk og engelsk.

 

Yderligere oplysninger
Vil du høre mere om jobbet som maskiningeniør, er du velkommen til at kontakte Gruppeleder Henrik Hjulmand på telefon 4199 5519 mandag til fredag kl. 10-12.

 

Hvis du gerne vil være en del af et team af dygtige og dynamiske kolleger i en uformel organisation, så send din ansøgning vedlagt relevante eksamensbeviser og eventuelle referencer senest den 16. maj 2021. Det er en fordel at sende ansøgningen så hurtigt som muligt, da vi afholder samtaler løbende. Vi skal modtage din ansøgning elektronisk via vores hjemmeside www.topsoe.com.

 

Haldor Topsøe er en verdensleder inden for katalysatorer, teknologi og services til raffinaderier og kemisk industri. Topsøes vision er at vi i 2024 er den globale leder inden for teknologier til at reducere CO2-udledning. Ved at perfektionere kemi for en bedre verden, hjælper vi vores kunder til at få succes i omstillingen til fornybar energi. Topsøe har hovedkvarter i Danmark og servicerer kunder over hele verden. I 2020 omsatte vi for ca. 6,2 mia. kroner, og vi har omkring 2.100 ansatte. 
På fabrikken i Frederikssund producerer ca. 550 medarbejdere katalysatorer 24 timer i døgnet alle ugens dage.
www.topsoe.com