Reparatør til vedligeholdelsesteam

Har du lyst til at indgå i et team hvor både sikkerhed, samarbejde og høj faglighed er en naturlig del af jobbet? Du får spændende udfordringer med mulighed for faglig og personlig udvikling. Derudover bliver du en del af et godt og inspirerende arbejdsmiljø, hvor du får friheden, muligheden og ansvaret for hver dag, at sætte dit præg på både dit eget job og standarden for hvordan vedligeholdelsesopgaver skal løses nu og i fremtiden.
 
Du vil blive en del af vores centrale vedligeholdelsesafdeling, der har til opgave at holde vores 4 produktionsenheder klar til altid at kunne producere optimalt. Du vil, sammen med de andre reparatører, have ansvaret for at de høje krav til levering og stabilitet af vores produktionsudstyr overholdes.

Jobbet

 • fejlfinding, reparation og vedligehold af produktionsudstyr
 • løbende forbedringer af produktionsanlæg
 • idéudvikling og videndeling med kollegaer i både værksted og produktion
 • daglige registreringer af arbejdsordrer i vores vedligeholdelsessystem (IT)
 • det er en dagholdsstilling med tilkaldevagtordning hver 6 uge (evt. hver 4 uge)
   

Du

 • tænker sikkerhed først
 • har en høj arbejdsmoral
 • har gode samarbejdsevner, er udadvendt, positiv og har humor
 • har en udpræget ordenssans og arbejder selvstændigt, ansvarligt og med overblik
 • kan lide af få ting til at lykkes og har gode idéer til at optimere
 • bevarer roen og optimismen selv når det brænder på
   

Kvalifikationer
Du er uddannet smed, maskinarbejder, eller lignende. Gerne med kendskab til Tig-svejsning og arbejde i rustfrit stål. Du er god til dansk i skrift og tale og har kendskab til IT på brugerniveau. Kendskab til engelsk vil være en fordel.

Yderligere oplysninger
Vil du høre mere om stillingen er du velkommen til at kontakte Supervisor Brian Mortensen på tlf. 2544 5321 eller Supervisor Per Larsen på tlf. 2275 4995, der også gerne besvarer spørgsmål. 

Hvis du gerne vil være en del af et team af dygtige og dynamiske kolleger i en uformel organisation, så send din ansøgning vedlagt relevante eksamensbeviser og eventuelle referencer. Vi interviewer løbende, så tøv ikke med at sende din ansøgning. Vi skal modtage din ansøgning elektronisk via vores hjemmeside www.topsoe.com.

Ansøgningsfrist
1. juli 2022.

Om Topsøe
Topsøe er global leder inden for udvikling af grønne energiløsninger og er stærkt engageret i at udvikle løsninger til dekarbonisering af de sektorer, der har svært ved at reducere emissionerne, herunder stål, cement, kemikalier, skibsfart og luftfart. Topsøes løsninger producerer essentielle vedvarende energibærere, brændstoffer og fremtidens kemikalier, såsom grøn brint, grøn ammoniak, eMethanol og eFuels. Virksomheden har hovedkontor i Danmark og betjener kunder over hele kloden. I 2021 var vores omsætning ca. 6,2 milliarder kroner med 2.100 ansatte.
På fabrikken i Frederikssund producerer ca. 550 medarbejdere katalysatorer 24 timer i døgnet alle ugens dage.
www.topsoe.com.