HR Coordinator - med et "go solve" mindset

Har du erfaring med administration og koordination indenfor den brede HR-palette eller har du lyst til at lære det? Leder du efter et job, hvor du kan være med til at sætte dit personlige præg på dine opgaver og bruge din grundlæggende sans for detaljer og ønske om at yde en god service til kunderne? Så er jobbet i vores PeopleSupport team måske jobbet for dig! 


Arbejdsopgaver som skal løses
Du er en uundværlig support og sparringspartner for ledere, medarbejdere og kollegaer i HR. Overordnet bliver dine primære opgaver at:

  • håndtere al administration omkring lærlinge; fra kontrakter til skoleophold, refusioner og IKUF midler 
  • udarbejde kontrakter og alt andet ”employee life cycle” dokumentation samt vedligeholde data i vores HR-system (SAP SuccessFactors Employee Central)
  • besvare interne kundehenvendelser – både via vores fælles mailboks og face-to-face, når kolleger og ledere kommer forbi kontoret
  • administrere uddannelsesaktiviteter samt yde support omkring vores Learning-system (SAP SuccessFactors learning)

Du behøver ikke kunne det hele fra start – vi sørger for grundig oplæring. Vores team modtager mange forskelligartede henvendelser hver dag, så du skal være parat til at lære nyt og kunne spørge om hjælp, når du bliver i tvivl. Du arbejder proaktivt og udviser stor ansvarlighed.
 
Din nye arbejdsplads bliver primært på vores hovedkontor i Lyngby. 
 
Dine kompetencer
Din uddannelsesmæssige baggrund kan være mange forskellige – men vigtigst af alt er din lyst og evne til at yde en outstanding service og support. Som del af en servicefunktion, er det vigtigt, at du virkelig trives med at supportere andre mennesker – og at du kan gøre det med et smil og godt humør, selvom du har travlt. Da du kommer til at arbejde bredt og have gang i mange ting sideløbende, skal du også kunne håndtere at skifte fokus uden at miste overblikket. Har du lyst til og mod på at udfordre vores rutiner og arbejdsgange, så arbejder vi hele tiden på at blive bedre og gøre tingene smartere. 


Derudover ønsker vi, at du har:

  • en administrativt orienteret uddannelse
  • erfaring med HR-administration herunder erfaring med HR-systemer – ellers lærer vi dig op
  • erfaring med eller interesse for ansættelsesret / personalejura
  • en detaljeorienteret tilgang til dit arbejde
  • god erfaring med MS Office og generelt gode IT-kompetencer med evne for at lære nyt
  • gode dansk- og engelskkundskaber, skriftligt og mundtligt

 
Din nye afdeling
I PeopleSupport er vi 10 erfarne og kompetente kolleger, og vi håndterer onboarding, offboarding, løn, rekrutterings- og kursusadministration. Vores miljø er kendetegnet ved højt tempo og humør - og en stor fælles lyst til at gøre tingene ordentligt og med høj kvalitet. 


Kontakt og ansøgning
Send venligst din ansøgning med CV senest den 17. oktober 2022, vi indkalder dog løbende til samtaler. 
 
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of PeopleSupport, Anette Lystrup Birch på +45 2275 4313. Jeg glæder mig til at høre fra dig. 


Topsoe er global leder inden for udvikling af grønne energiløsninger og er stærkt engageret i at udvikle løsninger til dekarbonisering af de sektorer, der har svært ved at reducere emissionerne, herunder stål, cement, kemikalier, skibsfart og luftfart. Topsøes løsninger producerer essentielle vedvarende energibærere, brændstoffer og fremtidens kemikalier, såsom grøn brint, grøn ammoniak, eMethanol og eFuels. Virksomheden har hovedkontor i Danmark og betjener kunder over hele kloden. I 2021 var vores omsætning ca. 6,2 milliarder kroner med 2.100 ansatte. www.topsoe.com