IT supportelev - Lyngby

Vil du være med til at drive en grønnere fremtid? 
 

Hos Topsoe bidrager vi til den grønne omstilling ved at levere teknologi, katalysatorer og services til mange forskellige sektorer. Det er en rejse, vi begyndte på i 1940, da vores grundlægger Dr. Haldor Topsøe skabte en virksomhed, der satte spørgsmålstegn ved mulighedernes grænser og inspirerede  andre til at tænke udover det konventionelle og længere end til i morgen. I dag er vi et fællesskab af over 2.000 problemløsere, der arbejder sammen om at finde svarene på verdens største udfordringer. Så uanset om din ekspertise er inden for teknik, drift eller bredere forretningsroller, er vi alle forenet af et ønske om at løse udfordringer. Vi har hovedkontor i Danmark og har kontorer og aktiviteter globalt. Få mere at vide på topsoe.com
  
Vi tilbyder udfordrende elevpladser i et ambitiøst miljø med et stærkt netværk af dygtige kollegaer indenfor vidt forskellige discipliner. Du kommer til at indgå i en dynamisk hverdag i vores IT Service afdeling, hvor du kommer til at arbejde sammen med erfarne kolleger i et internationalt miljø med en uformel omgangstone. Videndeling og sparring er afgørende for, at vi hver eneste dag kan levere høj kvalitet og gode resultater. Du bliver involveret i alle de udfordringer vi står overfor i hverdagen og vi drager fordel af den dynamik, entusiasme og nye viden, som du tilfører!
 
Vi søger en elev med start i marts/april 2023, hvor vi tilbyder dig spændende udfordringer og muligheden for at udvikle dig både fagligt og personligt. 
 
IT supportelev – Lyngby
 
Jobbet

 • Brugersupport på 1. niveau (desktop, mobil, applikationer, forbindelse osv.)
 • Supportere PCer, printere og andet hardware 
 • Klargøre og opstille PC'er og printere 
 • Supportere vores mange applikationer
 • Vedligehold AD-bruger- og sikkerhedsgrupper i henhold til it-politikken
 • Udfør serviceanmodninger og standardændringer, såsom oprettelse af AD-brugere, delte mapper, mailkonti, sikkerhedskopiering af data eller gendannelse af filer.

 
Du

 • er serviceminded og detaljeorienteret 
 • har gode kommunikations- og samarbejdsevner 
 • er fleksibel, åben og har et godt humør
 • trives i en travl og varieret hverdag
 • er god til at bevare overblikket og prioritere dine opgaver
 • har lyst til at videns dele og lære af dine mere erfarne kolleger

 
Kvalifikationer
Du har en uddannelse fra handelsskolen, gymnasiet eller tilsvarende. Du taler og skriver godt engelsk og har gerne kendskab til andre hovedsprog.
 

Yderligere informationer

Har du lyst til at være en del af vores spændende grønne omstilling og arbejde i en hurtigt voksende organisation med dygtige kollegaer, der arbejder i et uformelt miljø, så send gerne din ansøgning og CV med relevante diplomer og referencer via www.topsoe.com

Kontakt venligst Global IT Service, Senior Manager, Martin Christesen Mobiltelefon: +45 27 77 33 15 eller på mail, MTCH@topsoe.com, hvis du har yderligere spørgsmål.

Ansøgningsfrist
30. marts 2023