Kalibreringsingeniør til Support Maintenance Projects (SMP)

Om os 
Hos Topsoe bidrager vi til den grønne omstilling ved at levere teknologi, katalysatorer og services til mange forskellige sektorer. Det er en rejse, vi begyndte på i 1940, da vores grundlægger Dr. Haldor Topsøe skabte en virksomhed, der satte spørgsmålstegn ved mulighedernes grænser og inspirerede andre til at tænke udover det konventionelle og længere end til i morgen. I dag er vi et fællesskab af over 2.500 problemløsere, der arbejder sammen om at finde svarene på verdens største udfordringer. Så uanset om din ekspertise er inden for teknik, drift eller bredere forretningsroller, er vi alle forenet af et ønske om at løse udfordringer.
Vi har hovedkontor i Danmark og har kontorer og aktiviteter globalt. Få mere at vide på topsoe.com

Den person, vi leder efter
Vi leder efter en dygtig og erfaren kalibreringsingeniør til vores SMP-afdeling. Som kalibreringsingeniør vil du have ansvar for at håndtere planlagt vedligeholdelse og kalibrering, ad hoc-opgaver og deltagelse i projekter. 

Som kalibreringsingeniør vil du have følgende arbejdsopgaver:

 • kalibrering af måleudstyr og instrumenter i overensstemmelse med relevante standarder og krav
 • vedligeholdelse af kalibreringsdatabaser og dokumentation
 • udførelse af kalibreringsopgaver i produktions units
 • samarbejde med stakeholders i produktionen for at sikre, at kalibreringsprocesserne er effektive og opfylder kravene
 • identifikation og løsning af problemer relateret til kalibrering
 • bidrage optimering af processer og implementering af nye teknologier og metoder
 • løsning af klare ad hoc-opgaver
 • deltage i investerings projekter

Det, du vil bringe
Vi leder efter en person med følgende kvalifikationer:

 • relevant ingeniøruddannelse /maskinmester eller tilsvarende erfaring 
 • erfaring med kalibrering af måleudstyr og instrumenter
 • god forståelse af relevante standarder og krav

Som kalibreringsingeniør hos Topsoe vil du bringe et sæt af færdigheder og kvalifikationer til rollen. Udover de kvalifikationer, der nævnt, bør du også have en god evne til at følge op på opgaver og projekter, og sikre at alle nødvendige trin tages for at fuldføre dem succesfuldt. Du bør være i stand til at arbejde sammen med kolleger på tværs af afdelinger, kommunikere effektivt og opbygge stærke arbejdsrelationer.

En anden vigtig færdighed, du vil bringe til rollen, er evnen til at fastholde et klart og omfattende overblik over dine opgaver og projekter, selv i højt pressede situationer. Du bør være i stand til at prioritere opgaver effektivt og styre din tid effektivt, så du sikrer, at alle deadlines overholdes, og at alt arbejde udføres til en høj standard.

Udover disse færdigheder bør du også være tilpasningsdygtig og fleksibel, i stand til at håndtere en række forskellige opgaver og ansvarsområder efter behov.

Generelt vil du som kalibreringsingeniør hos Topsoe bringe en stærk arbejdsmoral, en forpligtelse til kvalitet og excellence og en positiv og samarbejdsvillig attitude til rollen. Du vil være en integreret del af et dynamisk og innovativt team, der arbejder sammen om at løse komplekse udfordringer og drive virksomheden fremad.

Hvorfor arbejde hos os?
Som en del af Topsoe vil du have mulighed for at bidrage til denne grønne omstilling ved at arbejde på innovative projekter og teknologier, der gør en forskel i verden. Vi tror på, at vores arbejde kan have en positiv effekt på miljøet og på samfundet som helhed, og vi er stolte af at være en del af en virksomhed, der tager aktiv del i at tackle nogle af de største udfordringer, som vores planet står over for i dag.

Hos Topsoe vil du have mulighed for at arbejde sammen med dygtige og professionelle kolleger i en uformel organisation, der sætter pris på en positiv arbejdskultur og samarbejde

Hvis du er en person, der ønsker at lære, udvikle sig personligt og fagligt og trives i en arbejdskultur, der giver frihed under ansvar, så er Topsoe det rette sted for dig. Vi tror på at skabe en arbejdsplads, hvor vores medarbejdere kan udfolde deres fulde potentiale og opnå deres karrieremål.

Sådan kan du ansøge
Kontakt venligst Jimi Larsen, telefon +4542992908, e-mail JILA@topsoe.com hvis du vil vide mere om stillingen.


Hvis du gerne vil være en del af et team af dygtige og professionelle kolleger i en uformel organisation, skal du sende din ansøgning og CV på dansk og vedlægge en kopi af dine referencer via vores hjemmeside www.topsoe.com.