Maskinmester med El baggrund - Bachelorpraktik og - projekt

Vil du være med til at drive en grønnere fremtid?

Om os
Hos Topsoe bidrager vi til den grønne omstilling ved at levere teknologi, katalysatorer og services til mange forskellige sektorer. Det er en rejse, vi begyndte på i 1940, da vores grundlægger Dr. Haldor Topsøe skabte en virksomhed, der satte spørgsmålstegn ved mulighedernes grænser og inspirerede andre til at tænke udover det konventionelle og længere end til i morgen. I dag er vi et fællesskab af over 2.000 problemløsere, der arbejder sammen om at finde svarene på verdens største udfordringer. Så uanset om din ekspertise er inden for teknik, drift eller bredere forretningsroller, er vi alle forenet af et ønske om at løse udfordringer. 
Vi har hovedkontor i Danmark og har kontorer og aktiviteter globalt. Få mere at vide på topsoe.com


Den person, vi leder efter
Vi søger en maskinmester studerende, gerne med elektriker baggrund, til Bachelorpraktik og -projekt på vores katalysatorfabrik i Frederikssund til efteråret 2023.

Du er motiveret for at afprøve din teoretiske viden i praksis og er klar til at arbejde selvstændigt.

Hvorfor arbejde hos os?
Vi tilbyder en praktikplads i et ambitiøst miljø med et stærkt netværk af dygtige kollegaer inden for vidt forskellige discipliner.  

Som praktikant hos os kommer du først og fremmest i gode hænder, og vil have en mentor tilknyttet gennem hele forløbet. Praktikken er ulønnet og er på 4-6 måneder, dog med betalt frokost samt fri adgang til fitness faciliteter og hold træning – den specifikke praktikperiode aftales nærmere med din kommende leder inden praktikstart.

Du vil blive tilknyttet vores projekt afdeling, der er ansvarlig for ombygning og forbedringer i vores produktionsafdelinger, værksteder, laboratorier, kontorer mv. 

I løbet af praktikforløbet kigger vi på opgaver, der kan udmønte sig i et bachelorprojekt.
Bachelorprojektet kan for eksempel indeholde projektering af mindre elinstallationer, med forslag til optimering af energiforbrug og sikkerhed.

Du kommer til at indgå i en dynamisk hverdag i en af vores afdelinger, hvor du kommer til at arbejde sammen med erfarne kolleger i et internationalt miljø med en uformel omgangstone. Videndeling og sparring er afgørende for, at vi hver eneste dag kan levere høj kvalitet og gode resultater. Du bliver involveret i alle de udfordringer vi står overfor i hverdagen og vi drager fordel af den dynamik, entusiasme og nye viden, som du tilfører!

Sådan kan du ansøge
Kontakt venligst El-ingeniør, Michael Andersen, telefon +45 22754855, e-mail MIAN@topsoe.com hvis du vil vide mere om stillingen.


Hvis du gerne vil være en del af et team af dygtige og professionelle kolleger i en uformel organisation, skal du sende din ansøgning og CV på dansk/engelsk samt relevante eksamensbeviser og karakterudskrifter via vores hjemmeside www.topsoe.com inden den 1. juli 2023.