Dygtig tekniker til Clean Fuels Technology

Om os
Hos Topsoe bidrager vi til den grønne omstilling ved at levere teknologi, katalysatorer og services til mange forskellige sektorer. Det er en rejse, vi begyndte på i 1940, da vores grundlægger Dr. Haldor Topsøe skabte en virksomhed, der satte spørgsmålstegn ved mulighedernes grænser og inspirerede andre til at tænke udover det konventionelle og længere end til i morgen. I dag er vi et fællesskab af over 2.000 problemløsere, der arbejder sammen om at finde svarene på verdens største udfordringer. Så uanset om din ekspertise er inden for teknik, drift eller bredere forretningsroller, er vi alle forenet af et ønske om at løse udfordringer.


Vi har hovedkontor i Danmark og har kontorer og aktiviteter globalt. Få mere at vide på topsoe.com.


Den person, vi leder efter
Drømmer du om et arbejde, hvor du kan udvikle dig, sætte et personligt aftryk og samtidig gøre en forskel? Så er du måske en af vores nye teknikere i Clean Fuels Technology.


Hos Clean Fuels Technology arbejder vi med at udvikle og teste nye katalysatorer og teknologier til at lave fremtidens rene og bæredygtige brændstoffer. Det betyder, at vi både arbejder med at omdanne tungere oliefraktioner til lettere, men også med at udvikle grønne og bæredygtige alternativer til benzin, diesel, skibs- og flybrændstof. Topsoe er i dag den førende leverandør af teknologi til at producere renewable diesel og sustainable aviation fuel (SAF). Vi er samtidig i gang med at udvikle nye processer, der kan processere mange forskellige typer af biomasse og affaldsprodukter til SAF. Lige nu skal vi både definere hvordan SAF ser ud i fremtiden og vise at de forskellige nye SAF-processer rent faktisk virker efter hensigten. Hos os får du mulighed for at være med til at finde praktiske løsninger og udføre forsøg, der kan vise, hvordan vi kan få teknologierne til at virke og bidrage til den grønne omstilling.


I Clean Fuels Technology er vi omkring 70 medarbejdere, fordelt på ingeniører, teknikere, laboranter og studerende, så du vil hurtigt indgå i et stort fællesskab.

Det, du vil bringe
Du er uddannet procesteknolog, kemotekniker eller lignende, og har erfaring med procesanlæg eller enhedsoperationer, gerne inden for udviklingsarbejde og forsøgsopstillinger.

Det er en fordel, hvis du har erfaring med reguleringsteknik, flowmåling, pumper, niveaumåling, trykmåling, temperaturmåling, kalibrering og vedligehold. Du har en god teknisk forståelse, og har flair for fejlsøgning og problemløsning.


Det er essentielt, at du hurtigt er i stand til at oparbejde en viden inden for vores områder, samt at du konstruktivt og kreativt anvender procesteknik, viden og kemi til at skabe gode resultater.

Som person er du typen, der går foran og byder ind på alle typer af opgaver, når dine kollegaer har brug for hjælp. Hos Topsoe sætter vi sikkerhed og trivsel meget højt, så det er vigtigt, at du trives i et miljø, hvor projekter kan blive forsinket pga. de uforudsete aspekter, der følger med arbejdet i en R&D afdeling. Det falder dig derudover naturligt at arbejde selvstændigt og bidrage til vidensdeling.

Hvorfor arbejde hos os?
Vi arbejder i et spændende og dynamisk R&D-miljø, hvor fokus spænder bredt fra test af eksisterende eller nye katalysatorer under relevante industrielle betingelser, til helt nye proces koncepter, som er vigtige for vores teknologier og udvikling. Som tekniker får du ansvar for at vedligeholde, drive og videreudvikle en eller flere testopstillinger, samt gennemføre tests af vores katalysatorer i samarbejde med ingeniører og resten af teknikerteamet.

  • Der er en stor grad af frihed, under eget ansvar.
  • Du planlægger selv, i samarbejde med din ingeniør, hvornår du vedligeholder på din opstilling.
  • Du får lov til selv at kalibrere tryk, flow og temperaturer.
  • Du står selv for at renovere og vedligeholde på det udstyr, der er på din opstilling.
  • Du har en stor grad af frihed til at lave forbedringer på den opstilling, du driver på.
  • Du har mulighed for at påtage dig byggeprojekter eller mindre forbedringsprojekter, ved siden af driften på din egen opstilling.
  • Der er selvfølgelig også mulighed for kurser og efteruddannelse, inden for det felt, du vil specialisere dig i.
  • Gode kollegaer, som altid står klar med en hjælpende hånd.

Her er en rigtig god teknikerstilling, hvor du får lov til at udvikle dine kompetencer, ved at have fingrene i det hele.


Sådan kan du ansøge
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Tobias Fjelstrup Skjoldager, telefon +45 4191 8396 e-mail TFSK@topsoe.com.


Hvis du gerne vil være en del af et stærkt team af dygtige og professionelle kolleger i en uformel organisation, så skal du sende dit CV samt vedlægge en kopi af eventuelle referencer via vores hjemmeside topsoe.com.


Du behøver ikke at uploade en ansøgning, men er velkommen til at inkludere et par linjer om din motivation i dit CV.


Ansøgningsfrist
6. juni 2023.


Vi inviterer løbende til samtaler, så send gerne din ansøgning hurtigst muligt.