Smede til dagshold søges til Topsoe i Frederikssund

Om Topsoe

Hos Topsoe bidrager vi til den grønne omstilling ved at levere teknologi, katalysatorer og services til mange forskellige sektorer. Det er en rejse, vi begyndte på i 1940, da vores grundlægger Dr. Haldor Topsøe skabte en virksomhed, der satte spørgsmålstegn ved mulighedernes grænser og inspirerede andre til at tænke udover det konventionelle og længere end til i morgen. I dag er vi et fællesskab af over 2.000 problemløsere, der arbejder sammen om at finde svarene på verdens største udfordringer. Så uanset om din ekspertise er inden for teknik, drift eller bredere forretningsroller, er vi alle forenet af et ønske om at løse udfordringer. Vi har hovedkontor i Danmark og har kontorer og aktiviteter globalt. På fabrikken i Frederikssund producerer ca. 550 medarbejdere katalysatorer 24 timer i døgnet alle ugens dage. Få mere at vide på topsoe.com

Har du lyst til at indgå i et team, hvor både sikkerhed, samarbejde og høj faglighed er en naturlig del af jobbet? Du får spændende udfordringer med mulighed for faglig og personlig udvikling. Derudover bliver du en del af et godt og inspirerende arbejdsmiljø, hvor du får friheden, muligheden og ansvaret for hver dag at sætte dit præg på både dit eget job og standarden for, hvordan vedligeholdelsesopgaver skal løses nu og i fremtiden.

Du vil blive en del af vores centrale vedligeholdsafdeling, der har til opgave at holde vores 4 produktionsenheder klar til altid at kunne producere optimalt. Du vil, sammen med de andre reparatører, have ansvaret for, at de høje krav til levering og stabilitet af vores produktionsudstyr overholdes.


Jobbet

 • fejlfinding, reparation og vedligehold af produktionsudstyr
 • løbende forbedringer af produktionsanlæg
 • ideudvikling og videndeling med kollegaer i både værksted og produktion
 • daglige registreringer af arbejdsordrer i vores vedligeholdelsessystem (IT)
 • det er en dagholdsstilling med tilkaldevagtordning hver 6. uge (evt. hver 4. uge)

Du

 • tænker sikkerhed først
 • har en høj arbejdsmoral
 • har gode samarbejdsevner, er udadvendt, positiv og har humor
 • har en udpræget ordenssans og arbejder selvstændigt, ansvarligt og med overblik
 • kan lide af få ting til at lykkes og har gode ideer til at optimere
 • bevarer roen og optimismen, selv når det brænder på

Kvalifikationer
Du er uddannet smed, maskinarbejder eller lignende. Gerne med kendskab til Tig-svejsning og arbejde i rustfrit stål. Du er god til dansk i skrift og tale og har kendskab til IT på brugerniveau. Kendskab til engelsk vil være en fordel.

Er du interesseret?

Anzet A/S varetager denne rekrutteringsproces for Topsoe. 

Vi gennemgår ansøgninger og afholder samtaler løbende, så søg gerne hurtigst muligt.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte BlueCollar Manager, Kristine Askjær, på tlf. 3080 9698