Kvalitetsbevidst procesingeniør til markedsledende kemivirksomhed


 

Kan du holde hovedet koldt, når alt er ved at koge over? Kan du tage ansvaret for problemerne, når de opstår, og sikre, at de ikke sker igen i fremtiden? Så er det måske dig, vi skal bruge. Nu har du muligheden for at få masser af ansvar og hands-on erfaring i én af Danmarks største kemiproducenter. 

Rolig og positiv, også når der er travlt
Du får din nye dagligdag på vores fabrik i Frederikssund. Her går folk uformelt til hinanden, og humøret er i top, selv når tempoet er højest. Du får 50 dygtige og motiverede kolleger i Production Unit 3, hvor vi producerer en lang række katalysatorer til kemiindustrien. 

Du indgår i afdelingsledelsen, der har det overordnede ansvar for at holde driften ved lige. Du vil dagligt referere til produktionschef Lars Kaasgaard. 

Altid klar med en løsning
Dine fornemmeste opgaver er at sikre den stabile og effektive døgnlige drift samt at være med til at nytænke måder at optimere produktionen på. Du er en synlig tilstedeværelse på fabriksgulvet, hvor du er tilgængelig, hvis der opstår problemer, og du er altid klar til at tage hånd om det.  

Du vil indgå i tæt samarbejde med mange forskellige personer i Haldor Topsøe – fra produktionsholdet på fabriksgulvet til kolleger i laboratorierne og ledelsen på kontoret.

I din hverdag vil du blandt andet: 

  • stå i front for produktkvalitet
  • assistere i implementering af nye produkter, processer og udstyr og validere kvaliteten af disse efterfølgende
  • sikre en stabil produktion med opfølgning på produktionskvalitet, procesoptimering og fejlfinding
  • samarbejde med vores Research & Development-afdeling omkring produktionen og måder, hvorpå den kan forbedres
  • monitorere sikkerheden på arbejdspladsen i samarbejde med EHS-afdelingen, både internt i afdelingen og eksternt

Hvem er du? 
Du får et stort ansvar i denne rolle. Vi producerer mange tusinde tons katalysatorer om året, og vores kunder har høje forventninger til både kvalitet og rettidighed. Det kræver en stabil og sikker drift. Derfor forventer vi, at du kommer til denne stilling med både et godt uddannelsesmæssigt grundlag og erfaring fra en lignende stilling. 

Vi forestiller os altså, at du: 

  • har en relevant uddannelsesmæssig baggrund, for eksempel som kemi- eller procesingeniør
  • erfaring fra en større produktionsvirksomhed med driftsansvar, gerne inden for kemiproduktion
  • er udadvendt og en dygtig kommunikatør

Interesseret? 
Vil du vide mere om dit nye job, så er du meget velkommen til at kontakte produktionschef Lars Kaasgaard på telefon +45 2249 6666. 

Er du klar til at træde ind i dit nye team og tage del i ansvaret for driften? Så klik på linket forneden og send CV og ansøgning. Vi afholder samtaler løbende, så sørg for at sende din ansøgning hurtigst muligt og ikke senere end d. 27. juni 2021 via vores hjemmeside www.topsoe.com.


Haldor Topsøe er en verdensleder inden for katalysatorer, teknologi og services til raffinaderier og kemisk industri. Topsøes vision er at vi i 2024 er den globale leder inden for teknologier til at reducere CO2-udledning. Ved at perfektionere kemi for en bedre verden, hjælper vi vores kunder til at få succes i omstillingen til fornybar energi. Topsøe har hovedkvarter i Danmark og servicerer kunder over hele verden. I 2020 omsatte vi for ca. 6,2 mia. kroner, og vi har omkring 2.100 ansatte. På fabrikken i Frederikssund producerer ca. 550 medarbejdere katalysatorer 24 timer i døgnet alle ugens dage. www.topsoe.com