Industrielektriker

Brænder du for et alsidigt job, hvor kvalitet og anlægsdrift vægtes højt? Kan du bidrage til de praktiske løsninger, som kan sikre driften i fremtiden? Har du lyst til at indgå i et team hvor både sikkerhed, samarbejde og høj faglighed er en naturlig del af jobbet? Så er denne stilling lige noget for dig.

Vi søger en ny kollega til vores el-afdeling på vores fabrik i Frederikssund. Afdelingen beskæftiger godt 20 engagerede medarbejdere, som har fokus på at sikre en stabil drift med høj oppetid gennem vedligehold og optimering.

Vi tilbyder et spændende og varieret job, hvor du har stor indflydelse på dine egne opgaver. Du kommer til at arbejde i en afdeling med engagerede og erfarne kollegaer i et uformelt og humørfyldt miljø. 

Stillingen er en dagholdsstilling med vagtordning ca. hver 6. uge. hvor du skal træde til ved behov nat og weekend og du skal kunne stå til rådighed indenfor en time. Du træder først ind i vagtordningen efter den fornødne oplæring.

Topsøe tilbyder attraktive personalegoder med blandt andet sundhedssikring, fitness- og massageordning samt forskellige klubaktiviteter.

Jobbet

 • tænker ”sikkerhed først”
 • fejlsøgning og vedligeholde procesanlæg på alle niveauer
 • opsætning af instrumenter og frekvensomformere
 • tegningsforståelse 
 • mindre projektopgaver
 • registrering af historik via SAP

Du

 • er god til at planlægge dit arbejde og har altid fokus på sikkerhed
 • har en praktisk tilgang til problemløsning
 • kan samarbejde med øvrige medarbejdere i teamet
 • er vedholdende, handlekraftig, beslutsom og ikke bange for udfordringer
 • du trives med en blanding af planlagte rutineopgaver og akutte opgaver
 • er serviceminded og fleksibel

Kvalifikationer
Du er uddannet industrielektriker eller elektriker med erfaring i arbejdet med styrings- og reguleringsteknik på procesanlæg. Af kvalitets- og sikkerheds¬mæs¬sige årsager er det vigtigt, at du taler og skriver dansk.

Yderligere oplysninger
Du er velkommen til at kontakte El-formand Jens Hamann Jensen på tlf. 2544 5696, hvis du vil høre mere om stillingen. 

Hvis du gerne vil være en del af et team af dygtige og dynamiske kolleger i en uformel organisa¬tion, så send din ansøgning vedlagt relevante eksamens¬beviser og eventuelle referencer senest den 3. oktober 2021. Det er en fordel at sende ansøgningen så hurtigt som muligt, da vi vil indkalde til samtaler løbende. Vi skal modtage din ansøgning elektronisk via vores hjemmeside www.topsoe.com.

Haldor Topsøe er en verdensleder inden for katalysatorer, teknologi og services til raffinaderier og kemisk industri. Topsøes vision er at vi i 2024 er den globale leder inden for teknologier til at reducere CO2-udledning. Ved at perfektionere kemi for en bedre verden, hjælper vi vores kunder til at få succes i omstillingen til fornybar energi. Topsøe har hovedkvarter i Danmark og servicerer kunder over hele verden. I 2020 omsatte vi for ca. 6,2 mia. kroner, og vi har omkring 2.100 ansatte.  På fabrikken i Frederikssund producerer ca. 550 medarbejdere katalysatorer 24 timer i døgnet alle ugens dage. www.topsoe.com