Driftsoperatører til produktion med rullende skiftehold


Vi søger engagerede og dygtige driftsoperatører til vores produktion i Frederikssund. Vil du være med til at skabe og fastholde optimale rammer for en effektiv produktion? Sætter du pris på et godt arbejdsmiljø, hvor der er fokus på sikkerhed og løbende forbedring? Så er det dig, vi har brug for!

Du er med til at holde produktion i gang, samtidig med at du forebygger og løse problemer og altid med udgangspunkt i et godt og sikkert arbejdsmiljø. Vores produktion kører hele døgnet med rullende skiftehold. Du bliver tilknyttet et hold der består af en Teamleder, holdassistenter og 5-10 driftsoperatører. Vi arbejder 35 timer om ugen, med primært 8-timers vagter på hverdage og 12 timers vagter i weekender.

På fabrikken i Frederikssund producerer vi katalysatorer, der hjælper virksomheder rundt omkring i verden, med bl.a. at sænke miljøbelastninger. Når en kemisk proces sker over en katalysator, sker processen meget hurtigere, og der bruges væsentligt mindre energi.

Jobbet 
Som driftsoperatør skal du:

 • være med til at sikre et sundt og sikkert arbejdsmiljø 
 • aktivt deltage i at produktionen for dit område bliver gennemført som planlagt
 • gennemføre omstilling af maskiner og udføre mindre vedligehold på udstyr
 • holde orden og ryddelighed i dit område
 • overholde standarder og beskrevne arbejdsgange
 • udvikle dine kompetencer ved løbende at lære processer og træne arbejdsgange
 • bidrage aktivt til løbende forbedringer af produktionen og arbejdsmiljøet

Vi stiller høje krav til vores driftsoperatører. Til gengæld kommer du til at arbejde sammen med motiverede og kompetente kolleger i en aktiv hverdag præget af en positiv og uformel omgangstone.

Du

 • er robust og mødestabil
 • er vedholdende med din opgaver og kan bevarer overblikket i pressede situationer
 • har viljen og evnen til at samarbejde med holdet og på tværs med andre faggrupper
 • er motiveret, udviser engagement og kan sætte dig selv i gang
 • tager ansvar og kan arbejde selvstændigt
 • er fleksibel og villig til at yde en ekstra indsats, når det gælder

Kvalifikationer
Du har frem for alt lysten til at arbejde med produktion, og har eventuelt en relevant uddannelse som industrioperatør eller lignende. Vi arbejder efter LEAN-principperne og det er en fordel, at du er bekendt med LEAN-produktion og -filosofi. Erfaring med skiftehold foretrækkes. Du har formentlig en god teknisk forståelse og interesse for computerstyrede processer. Af kvalitets- og sikkerheds¬mæs¬sige årsager er det vigtigt, at du taler og skriver dansk. Truckcertifikat vil være en fordel.

Yderligere oplysninger
Du er velkommen til at kontakte Marlene Rasmussen tlf. 2275 4021 i tidsrummet 8-14, hvis du vil vide mere om jobbet.

Hvis du gerne vil være en del af vores dygtige produktionsteam i en uformel organisa¬tion, så send din ansøgning vedlagt relevante eksamens¬beviser og eventuelle referencer senest den 30. november 2021. Det er en fordel at sende ansøgningen så hurtigt som muligt, da vi vil indkalde til samtaler løbende. Vi skal modtage din ansøgning elektronisk via vores hjemmeside www.topsoe.com.


Topsøes vision er at vi i 2024 er den globale leder inden for teknologier til at reducere CO2-udledninger. Som en verdensleder inden for elektrolyse, katalysatorer og teknologi er vi dybt involveret i at udvikle løsninger til sektorer som stål, cement, kemikalier, shipping og luftfart, hvor det er særligt udfordrende at sænke CO2-udledningen. Vores løsninger producerer fremtidens vigtigste energibærere, brændsler og kemikalier som grøn brint, grøn ammoniak og eMetanol. Vores fundament er Topsøes markedsledende og energibesparende teknologier til at producere kemikalier og brændsler. Topsøe har hovedkvarter i Danmark og betjener kunder over hele verden. I 2020 omsatte vi for ca. 6,2 mia. kroner, og vi har omkring 2.200 ansatte. På fabrikken i Frederikssund producerer ca. 550 medarbejdere katalysatorer 24 timer i døgnet alle ugens dage. www.topsoe.com