Process engineer til SOEC (Solid Oxide Electrolysis Cell) Fabrikken i Herning

 

Er du klar til at være en del af Topsoes CO2-reduktionsmission?
Kunne du tænke dig at være med fra starten i vores helt nye fabrik i Herning og være en del af et dynamisk team der starter produktionen op og bagefter sørger for løbende optimeringer – så læs videre her


Om os
Hos Topsoe bidrager vi til den grønne omstilling ved at levere teknologi, katalysatorer og services til mange forskellige sektorer. Det er en rejse, vi begyndte på i 1940, da vores grundlægger Dr. Haldor Topsøe skabte en virksomhed, der satte spørgsmålstegn ved mulighedernes grænser og inspirerede andre til at tænke udover det konventionelle og længere end til i morgen. I dag er vi et fællesskab af over 2.500 problemløsere, der arbejder sammen om at finde svarene på verdens største udfordringer. Så uanset om din ekspertise er inden for teknik, drift eller bredere forretningsroller, er vi alle forenet af et ønske om at løse udfordringer.

 

Topsoes Power-to-X-enhed er et strategisk fyrtårn på vores vej til at være den førende leverandør af teknologier til reduktion af CO2-emissioner. Vi søger nu en process engineer til at være procesejer på en del af den meget komplicerede proces, får på vores SOEC fabrik, når den er færdigbygget i slut 2024.  Vores SOEC-elektrolyseteknologi vil gennem sin uovertrufne energieffektivitet spille en væsentlig rolle i den grønne elektrificering af den kemiske industri og raffinaderiindustrien. 

 

Vi har hovedkontor i Danmark, og har kontorer og aktiviteter globalt. Få mere at vide på topsoe.com,  Topsoe A/S SOEC Fabrik Herning, www.Topsoe.com/Herning & Topsoe Herning | Facebook.

 

Den person, vi leder efter
Er sandsynligvis kemiingeniør med nogle års erfaring eller har en anden baggrund, men så med solid erfaring fra en produktionsvirksomhed, hvor proceskontrol spiller en væsentlig rolle. Interessant kunne være hvis du har arbejdet med galvanisk industri, membran filtrering, vandbehandling.

 

Du bliver en del af et nyt team, som vi er ved at opbygge, og du får en vigtig rolle i at få både samarbejdet i teamet og produktionsprocessen til at fungere optimalt.

 

Dit kendskab til produktet og den komplicerede kemiske proces og teknikken bag det, får du ved at arbejde sammen med projektingeniørerne og R&D i Lyngby ca. 3 dage om ugen i nogle måneder. Herudover arbejder du sammen med de procesingeniører, der allerede er tilknyttet teamet i Herning. 

 

Du kommer til at spille en nøglerolle, både i projektfasen og efterfølgende, når vi overgår til produktion. 

I projektfasen vil du:

  • Lære en masse om produktet og processen på kort tid
  • Deltage i FAT, SAT af udstyret
  • Deltage i FMEA-analyser.

 

Når projektet overgår til produktion, vil du:

  • Være procesejer, og dermed være ansvarlig for produktkvaliteten i din del af processen
  • Være bindeleddet mellem fabrikken og R&D
  • Stå for procesdokumentationen holdes opdateret til enhver tid
  • Have et konstant fokus på at forbedre processerne i dit område.

 

Sikkert arbejdsmiljø og 0 ulykker er din første prioritet. Hos Topsoe går vi ikke på kompromis med sikkerhed. 

 

Det, du vil bringe
Du er nysgering og sætter pris på at være en del af et nyt, spændende og udfordrende projekt. Der vil helt sikkert opstå udfordringer, som ingen havde forudset, og derfor er det vigtigt, at det tricker dig og at du samtidig kan holde hovedet koldt i sådanne situationer. Du skal kunne begå dig i en verden hvor vi for tiden har flere spørgsmål end svar, men det ændrer sig over tid, bla. ved din hjælp i samarbejde med de mange stakeholders, du vil møde i Topsoe og i projektet bag etableringen af fabrikken. 

 

Derudover har du lyst til at bidrage med din erfaring så vi får så problemfri en opstart på fabrikken som muligt.  Når produktionen stabiliserer sig, vil du byde ind med din strukturerede analyser og bidrage til optimeringer, der forbedrer kvaliteten og udbyttet fra de processer, du har ansvar for.

 

”Det her projekt er et yderst ambitiøst projekt, som kommer til at bidrage direkte til en mere bæredygtig udnyttelse af grøn energi. Det er et fast track projekt, og der er et ønske om, at bygge flere fabrikker efterfølgende. Derfor er det super vigtigt, at vi får succes, så vores viden kan kopieres til de næste fabrikker.” Lotte Kjærgaard Thorup, Process Engineering Manager, Topsoe SOEC Herning.

 

Hvorfor arbejde hos os?
Vi har brug for dig! - Topsoe er på en mission for at redde planeten – ved at blive verdens førende inden for CO2-reduktionsteknologier. Og du vil få en meget vigtig rolle i at få vores produktion til at blive en succes. Du kan være med til at gøre en forskel og blive udfordret og udviklet personligt og fagligt.

 

Sådan kan du ansøge
Er du klar til denne udfordringer og at bidrage til vores mission, vil vi gerne hører fra dig. Kontakt Process Engineering Manager Lotte Kjærgaard Thorup, telefon +45 2647 6673 -mail LTHO@topsoe.com hvis du vil vide mere om stillingen. 

 

Hvis du gerne vil være en del af et team af dygtige og professionelle kolleger i en uformel organisation, skal du sende din ansøgning og CV på dansk eller engelsk og vedlægge en kopi af dine referencer via vores hjemmeside www.topsoe.com. Vi indkalder løbende til samtaler.