Automation Engineer/ PLC specialist til SOEC (Solid Oxide Electrolysis Cell) Fabrikken i Herning.

 

Er du klar til at være en del af Topsoes CO2-reduktionsmission?
Kunne du tænke dig at være med fra starten i vores helt nye fabrik i Herning og være en del af et dynamisk team der starter produktionen op – så læs videre her


Om os
Hos Topsoe bidrager vi til den grønne omstilling ved at levere teknologi, katalysatorer og services til mange forskellige sektorer. Det er en rejse, vi begyndte på i 1940, da vores grundlægger Dr. Haldor Topsøe skabte en virksomhed, der satte spørgsmålstegn ved mulighedernes grænser og inspirerede andre til at tænke udover det konventionelle og længere end til i morgen. I dag er vi et fællesskab af over 2.500 problemløsere, der arbejder sammen om at finde svarene på verdens største udfordringer. Så uanset om din ekspertise er inden for teknik, drift eller bredere forretningsroller, er vi alle forenet af et ønske om at løse udfordringer.


Topsoes Power-to-X-enhed er et strategisk fyrtårn på vores vej til at være den førende leverandør af teknologier til reduktion af CO2-emissioner. Vi søger nu en Automation Engineer/ PLC specialist til at være en del af det team der skal opbygge og vedligeholde automationen på vores høj automatiseret fabrik i Herning.  Vores SOEC-elektrolyseteknologi vil gennem sin uovertrufne energieffektivitet spille en væsentlig rolle i den grønne elektrificering af den kemiske industri og raffinaderiindustrien. 

 

Vi har hovedkontor i Danmark, og har kontorer og aktiviteter globalt. Få mere at vide på topsoe.comTopsoe A/S SOEC Fabrik Herningwww.Topsoe.com/Herning & Topsoe Herning | Facebook

 

Den person, vi leder efter
Er passioneret og visionær Automation Engineer/ PLC specialist med en solid baggrund inden PLC programmering. Du er passioneret omkring det at få automatiserede løsninger til at fungere i den virkelige verden. Din erfaring med at løse problemer og din evne til at opbygge og vedligeholde relationer vil være afgørende for succes i denne rolle.  Du er dedikeret til vores mission om at føre an i CO2-reduktionsteknologier og forme fremtiden for grøn industri. Muligvis har du nogle års erfaring, men du kan også være nyuddannet, vigtigst er din nysgerrighed omkring og lyst til at arbejde med automatisering i en fabrik, hvor automatiseringsgraden er ekstremt høj.  Du og dine kolleger har en afgørende indflydelse på fabrikkens succes, og din rolle bliver centralfor at sikre vores teknologiske overlegenhed og globale indflydelse.

 

Det, du vil bringe

Du bringer en høj grad ekspertise inden for PLC programmering og opbygning af automatiske systemer med dig. Din ekspertise inden for PLC programmering, bliver afgørende for at opnå vores mål om at være førende inden for grøn teknologi. Du har erfaring og viden indenfor ladder-programmering på PLC’er og kan omsætte mål til handlinger som gør, at du er med til at forme vores succes på vores topmoderne fabrik i Herning, hvor automatisering er nøglen til vores enestående produktionspræstationer og banebrydende teknologiske løsninger.

 

Dine hovedopgaver bliver:

  • PLC programmering Siemens S7-TIA
  • Programmering i SCADA 
  • Arbejde efter PackML standarten.

 

Hvorfor arbejde hos os?
Vi har brug for dig! - Topsoe er på en mission for at redde planeten – ved at blive verdens førende inden for CO2-reduktionsteknologier. Og du vil få en meget vigtig rolle i at få vores produktion til at blive en succes. Du kan være med til at gøre en forskel og blive udfordret og udviklet personligt og fagligt.

 

Sådan kan du ansøge
Er du klar til denne udfordringer og at bidrage til vores mission, vil vi gerne hører fra dig. Kontakt Automation manager Anders Schmieg Toft, telefon +45 2647 8003 e-mail ATOF@topsoe.com hvis du vil vide mere om stillingen. 

 

Hvis du gerne vil være en del af et team af dygtige og professionelle kolleger i en uformel organisation, skal du sende din ansøgning og CV på dansk eller engelsk og vedlægge en kopi af dine referencer via vores hjemmeside www.topsoe.com. Vi behandler ansøgningerne løbende.