Reparatør til vedligeholdelsesteam

Har du lyst til at indgå i et team hvor både sikkerhed, samarbejde og høj faglighed er en naturlig del af jobbet? Du får spændende udfordringer med mulighed for faglig og personlig udvikling. Derudover bliver du en del af et godt og inspirerende arbejdsmiljø, hvor du får friheden, muligheden og ansvaret for hver dag, at sætte dit præg på både dit eget job og standarden for hvordan vedligeholdelsesopgaver skal løses nu og i fremtiden.
 
Du vil blive en del af vores centrale vedligeholdsafdeling, der har til opgave at holde vores 4 produktionsenheder klar til altid at kunne producere optimalt. Du vil, sammen med de andre reparatører, have ansvaret for at de høje krav til levering og stabilitet af vores produktionsudstyr overholdes.

Jobbet

 • fejlfinding, reparation og vedligehold af produktionsudstyr
 • løbende forbedringer af produktionsanlæg
 • ideudvikling og videndeling med kollegaer i både værksted og produktion
 • daglige registreringer af arbejdsordrer i vores vedligeholdelsessystem (IT)
 • det er en dagholdsstilling med tilkaldevagtordning hver 6 uge (evt. hver 4 uge)

Du

 • tænker sikkerhed først
 • har en høj arbejdsmoral
 • har gode samarbejdsevner, er udadvendt, positiv og har humor
 • har en udpræget ordenssans og arbejder selvstændigt, ansvarligt og med overblik
 • kan lide af få ting til at lykkes og har gode ideer til at optimere
 • bevarer roen og optimismen selv når det brænder på

Kvalifikationer
Du er uddannet smed, maskinarbejder, mekaniker eller lignende. Gerne med kendskab til Tig-svejsning og arbejde i rustfrit stål. Du er god til dansk i skrift og tale og har kendskab til IT på brugerniveau. Kendskab til engelsk vil være en fordel.

Yderligere oplysninger
Vil du høre mere om stillingen er du velkommen til at kontakte Supervisor Brian Mortensen på tlf. 2544 5321, der også gerne besvarer spørgsmål. 

Hvis du gerne vil være en del af et team af dygtige og dynamiske kolleger i en uformel organisation, så send din ansøgning vedlagt relevante eksamensbeviser og eventuelle referencer senest den 28. november 2021. Vi interviewer løbende, så tøv ikke med at sende din ansøgning. Vi skal modtage din ansøgning elektronisk via vores hjemmeside www.topsoe.com.

Topsøes vision er at vi i 2024 er den globale leder inden for teknologier til at reducere CO2-udledninger. Som en verdensleder inden for elektrolyse, katalysatorer og teknologi er vi dybt involveret i at udvikle løsninger til sektorer som stål, cement, kemikalier, shipping og luftfart, hvor det er særligt udfordrende at sænke CO2-udledningen. Vores løsninger producerer fremtidens vigtigste energibærere, brændsler og kemikalier som grøn brint, grøn ammoniak og eMetanol. Vores fundament er Topsøes markedsledende og energibesparende teknologier til at producere kemikalier og brændsler. Topsøe har hovedkvarter i Danmark og betjener kunder over hele verden. I 2020 omsatte vi for ca. 6,2 mia. kroner, og vi har omkring 2.200 ansatte. På fabrikken i Frederikssund producerer ca. 550 medarbejdere katalysatorer 24 timer i døgnet alle ugens dage. www.topsoe.com